Gruppeleder Bane

Sweco former fremtidens byer og samfunn

Vi skaper bærekraftige bygg og effektiv infrastruktur. Sweco er Europas ledende rådgivende ingeniørselskap. Vi er over 17.000 medarbeidere i Nord-Europa og gjennomfører årlig prosjekter i 70 land over hele verden.

FirmaSweco Norge
FylkeOslo
Søknadsfrist31.05.2020

Vil du lede vår satsning på jernbane?

I Sweco møter du dyktige kolleger som setter pris på meningene dine. Sammen former dere fremtidens Norge.

Jobben vår er å sørge for at dagens og morgendagens samfunn kan tilby alt det innbyggerne trenger; rent vann, varme boliger, effektiv transport og moderne sykehus. For å lykkes med det, må vi ha et tett samarbeid med kundene våre. Derfor er den typiske Sweco-medarbeideren både imøtekommende, faglig dyktig og engasjert i kundenes prosjekter.

Hos oss gjør du en forskjell. Ved Swecos kontor i Oslo møter du en bane-gruppe med dyktige medarbeidere som er tungt engasjert i noen av de viktigste prosjektene norsk samferdsel har å by på. Vi utfører store oppgaver i InterCity-prosjekter som Moss og Dovre, og vi bidrar i utviklingen av Bybanen i Bergen, som i dag er Swecos største enkeltstående prosjekt. Flere store trikkeprosjekter i Oslo Sentrum krever også vår kunnskap og erfaring. Når vår gruppeleder nå går over til ny stilling i Sweco, søker vi en engasjert og initiativrik person som kan motivere, lede og videreutvikle bane-gruppen vår. Du ønsker å være leder, og du tar initiativ til å utvikle medarbeidere og forretningen i takt med kundenes ønsker og samfunnets behov.

Hos oss vil du utvikle deg. I Sweco har vi ambisjoner om å ta en større markedsandel for rådgivertjenester innen jernbane i Norge. Markedsarbeid blir derfor en viktig del av jobben din. Du kjenner til sektoren og har noen tanker om hva som må til for å utvikle forretningen og skape gode resultater. Vi kan love deg motiverende arbeidsforhold i et aktivt, sosialt miljø som scorer høyt i medarbeiderundersøkelser, og der medarbeiderne har høy grad av selvstendighet. Du vil også ha glede av et utstrakt samarbeid med våre kolleger i Danmark og Nederland, og ikke minst Sverige der 520 ansatte jobber med jernbaneprosjekter og også deltar på en rekke oppdrag i Norge.

Dine viktigste arbeidsoppgaver omfatter

  • Du har resultat- og personalansvar for gruppen din.
  • Du følger opp bane-gruppens leveranser og videreutvikler gruppen.
  • Du deltar i prosjekter som prosjekteier, prosjektleder eller rådgiver.
  • Du leder og følger opp dine medarbeidere, og har ansvar for rekruttering.
  • Du deltar i tilbudsarbeid og har tett markeds- og kundekontakt.

Dette kan du

  • Du er sivilingeniør/ingeniør med erfaring fra banefaget.
  • Du har ledererfaring og/eller prosjektledererfaring.
  • Du har arbeidet i rådgivende ingeniørfirma, eventuelt entreprenør eller offentlig.
  • Du bør ha et nettverk innenfor jernbane/trikk/t-bane i Norge.
  • Du utvikler mennesker gjennom delegering, ansvarliggjøring og veiledning, og fremmer karriere- og selvutvikling.
  • Du har teft for gode forretninger og er opptatt av å skape gode resultater både på egen hånd og gjennom dine kolleger.

Søknader vurderes fortløpende.

Kontaktpersoner:

Vegard Lyng

Avdelingsleder Vei og bane

+47 415 69 174

vegard.lyng@sweco.no

Søk stilling

Vis flere stillinger: