Maskinfører Harstad

Veidekke er en av Skandinavias største entreprenører og eiendomsutviklere. Selskapet utfører alle typer bygg- og anleggsoppdrag, utvikler boligprosjekter, vedlikeholder veier og produserer asfalt, pukk og grus. Involvering og lokalkunnskap kjennetegner virksomheten. Omsetningen er om lag 39 milliarder kroner, og halvparten av de 8 600 medarbeiderne eier aksjer i selskapet. Veidekke er notert på Oslo Børs, og har siden starten i 1936 alltid gått med overskudd.

Veidekke – lokalt nærvær, skandinavisk styrke

Stillingen inngår i Veidekke Industri AS, som er Norges største asfaltentreprenør og Norges nest største produsent av pukk og grus. I tillegg har selskapet betydelig aktivitet innen drift og vedlikehold av det offentlige veinettet i hele landet. Veidekke Industri AS har ca. 1 100 ansatte og omsetter for NOK 5,2 milliarder (2019).

FirmaVeidekke Industri
FylkeTroms og Finnmark
StedHarstad
Søknadsfrist24.05.2020

Vi styrker vår bemanning, og søker derfor maskinfører/lastebilsjåfør til Veidekke Industri, avdeling Harstad. Som maskinfører er det i sommersesong hovedvekt på graver, så erfaring innen hjulgraver er en fordel.

Er du opptatt av vei og veivedlikehold, og er allsidig? Veidekke Industri søker deg som vil være med på å holde god standard på veiene i vårt distrikt.

Arbeidsoppgaver

  • Produksjonsoppgaver innen veivedlikehold, sommer og vinter
  • Gjennomføring av vedlikeholds- og anleggsoppdrag mot oppdragsgiver
  • Du må påregne brøyting/snørydding i vinterhalvåret

Kvalifikasjoner

  • Maskinførerbevis med gravekompetanse
  • Førerkort klasse C, er en fordel
  • Erfaring fra tilsvarende bransjer
  • Vi ser gjerne at du har relevant fagbrev, men dette er ikke et krav

Profil

Helse, miljø og sikkerhet er høyt prioritert i Veidekke, og vi krever at du også setter dette høyt – hver dag. Videre må du være praktisk anlagt, like å jobbe i team og være opptatt av kvalitet i arbeidet. Du er en person som liker fysisk arbeid, har godt humør og stå-på-vilje, er løsningsorientert og har godt samspill med dine kolleger på laget.

Vi tilbyr

Vi kan tilby en spennende og variert jobb i et uformelt og trivelig arbeidsmiljø, med gode pensjons- og forsikringsordninger. Gjennom vårt aksjeprogram for ansatte får du også mulighet til å bli medeier i bedriften.

Kontaktperson

Anne Birgit Fosli

Telefon 907 44 343

Søk stilling

Vis flere stillinger: