Samferdselsminister Knut Arild Hareide (Krf). Foto: Fredrik Hagen / NTB scanpix

Hareide inviterer til digitalt folkemøte om ny Nasjonal transportplan mandag

Samferdselsminister Knut Arild Hareide inviterer til digitalt folkemøte mandag 11. mai klokken 18. Tema er ny Nasjonal transportplan (NTP) som legges fram våren 2021. 

 – Nasjonal transportplan handler om å gi folk en bedre og tryggere transporthverdag. På grunn av korona-situasjonen er det vanskelig å møte folk ute på reiser, og derfor ber jeg om innspill fra folk flest gjennom et digitalt folkemøte på Facebook og nett-tv, sier Hareide i en pressemelding.

Under sendingen har samferdselsministeren med seg lederne i Statens vegvesen, Bane NOR, Jernbanedirektoratet, Kystverket og Avinor.

– Jeg vil kommentere og diskutere innspill og andre tema med mine etatsledere direkte under sendingen. NTP favner vidt, og jeg regner med at det vil også innspillene gjøre: Hva skal vi bygge nytt, hvordan skal vi best vedlikeholde det vi har, hvordan gjør vi transporten sikrere og mer miljøvennlig? Hvordan får vi lagt til rette for verdiskaping og bosetting over hele landet, og hvordan jobber vi mest mulig effektivt i sektoren og med størst mulig nytte for samfunnet?

Les mer om sendingen her