Servicemontør elektro

Sonar Bemanning er et bemannings- og rekrutteringsbyrå med hovedkontor i Oslo og avdelinger i Sandvika, Drammen, Larvik, Hamar og Gjøvik. Sonar ble opprettet i 2005 og består i dag av 26 dedikerte bemannings- og rekrutterings-spesialister med mange års erfaring i å finne riktig kandidat til jobben. Vi i Sonar har som mål å levere på kvalitet, kompetanse og tilstedeværelse innen bemanning og rekruttering. Dette betyr at alle våre kunder og kandidater blir ivaretatt på en trygg og profesjonell måte gjennom hele rekrutteringsprosessen.

FirmaSonar Bemanning
FylkeOslo
Søknadsfristsnarest

For vår kunde ser vi nå etter servicemontører. Flere rammeavtaler med næringslivet gjør at det er et økende behov for selvstendige montører. Du bør ha vært montør i minimum 3 år, er omgjengelig som person og serviceinnstilt. Innleideperiode på 6 mnd, deretter, hvis begge parter er fornøyde, ønskes du til fast stilling hos firma.

Her får du gode betingelser, inkluderende kolleger og et arbeidsmiljø som bryr seg om hverandre. Du vil bli tatt godt vare på og sørget for at du har det du trenger for å gjøre en god jobb for dem.

Ser dette ut som en jobb du kunne tenke deg, må du legge inn søknad og vil bli kontaktet av oss.

For ytterligere spørsmål, ta kontakt kundeansvarlig Magnus Hjulstad, tlf. 994 71 857 / mh@sonar.no

Søk her

Vis flere stillinger: