Tom Hopland Tegnander. Foto: Glava

Glava henter ny sjef for vekst og innovasjon

Glava styrker innovasjonsarbeidet med ansettelsen av Tom Hopland i en nyopprettet stilling som ansvarlig for vekst og innovasjon.

I en pressemelding forteller de at den nye stillingen er en konsekvens av strategiarbeidet Glava gjennomførte i løpet av 2019, der målet var å styrke selskapet gjennom vekst på nye områder. For å sette fart på den utviklingen, omorganiserte selskapet i februar i år, og etablerte blant annet egne ansvarsområder for teknologi og endring, forsyningskjede og vekst og innovasjon.

– Jeg er svært glad for at Tom Hopland Tegnander nå er med på laget, og at han er motivert av de mange mulighetene som ligger foran oss nårvi nå skal bygge et enda sterkere Glava, sier administrerende direktør i Glava, Lars Gaustad i en pressemelding.

Tegnander kommer fra stillingen som direktør for strategiske prosjekter i Circle K. Han er utdannet siviløkonom fra Norges Handelshøyskole ,og har tidligere arbeidet i Boston Consulting Group (BCG) med ulike prosjekter innen strategi, forretningsutvikling og forbedringsprogrammer.

– Dette er en mulighet jeg ikke kunne si nei til. Et utrolig spennende ansvarsområde i et sterkt selskap, som har vekst, utvikling og innovasjon høyt oppe på agendaen, sier Tegnander i meldingen.

Han får ansvaret for å finne nye vekstmuligheter utenfor Glava, samt å videreutvikle selskapets evne til innovasjon av nye produkter og tjenester. Han får også ansvar for å følge opp innovasjonsselskapet GlavaTech og utviklingen av fasadesystemet Front, melder selskapet.