Lærlingprogram for kvinner

JM har forandret fremtiden i 75 år. Siden starten i 1945 har vi etablert oss som en av Nordens ledende prosjektutviklere av nye boliger og boligområder, og er det første nordiske byggefirmaet der hele konsernets boligproduksjon er Svanemerket.

Virksomheten fokuserer på produksjon av nye boliger med attraktiv beliggenhet i ekspansive storbyområder og universitetsbyer i Norge, Sverige og Finland. Vi arbeider også med prosjektutvikling av næringslokaler og entreprenørvirksomhet, hovedsakelig i Stockholmsområdet.

JM skal i all virksomhet arbeide for langsiktig bærekraft. Derfor har vi inkludert FNs globale bærekraftsmål i vår virksomhet. Vi omsetter for ca. 16 milliarder svenske kroner og har ca. 2500 medarbeidere.

FirmaJM Norge
FylkeViken, Oslo
StedLysaker
Søknadsfrist24.05.2020

Vi søker deg som drømmer om å bytte karriere og bli håndverker, men som ikke har våget å ta steget. Nå har du sjansen. De som har startet på programmet tidligere, har blant annet jobbet som blomsterdekoratør, hjelpepleier, lastebilsjåfør og jurist. Uansett hva du har drevet med tidligere, er du velkommen til å søke på vårt lærlingprogram!

Dette er fjerde året på rad der vi søker etter deg som ønsker å bygge samfunn sammen med oss. Vi tilbyr et lærlingprogram for kvinner med oppstart den 28. september 2020 for deg som vil bli betongarbeider.

Arbeidsoppgaver

Som voksenlærling vil du ta en utdanning som går over ca 4 år. Du lærer hva det innebærer å være håndverker, og når du er ferdig med læretiden og har bestått fagprøven, får du fagbrev som betongarbeider. Som betongarbeider vil du være blant de første på byggeplassen og være med å bygge fundamentet for våre boliger med arbeidsoppgaver som blant annet armerering og støp av betongvegger.

Opplæringen skjer i samarbeid med opplæringskontoret Byggopp og JMs lærlingeansvarlig. Opplæringen er gratis for deg, og du får lærlinglønn i hele perioden.

Arbeidstid hverdager er 8 timer per dag mandag til torsdag mellom kl 06:30-15:30 og fredag kl 06:30 - 13:30, avhengig av arbeidssted. Ferien er lagt til ukene 28-30 på alle våre byggeplasser. Vi søker lærlinger til JMs virksomheter i Oslo, Göteborg, Örebro, Stockholm, og Uppsala samt JM Entreprenads virksomhet i Stockholm. Les mer om JM på vår hjemmeside www.jm.no

Våre arbeidsmetoder
Hos oss får du være med og skape samfunn fra bunnen av. Vi er et selskap som preges av strukturerte arbeidsmetoder der vi jobber enhetlig i alle prosjekter, noe som gir deg som lærling gode forutsetninger for å lære deg yrket. Vi har fokus på orden og systemer, og legger stor vekt på arbeidsmiljøarbeidet på byggeplassene.

Kvalifikasjoner
Som person er du positiv og engasjert, og du trives i hektiske perioder. Du er ikke redd for å ta i et tak, og du er opptatt av å nå resultater med arbeidet du gjør. For at du skal trives og utvikle deg sammen med oss, må du like å samarbeide med andre, ha høy ansvarsfølelse og synes at det viktig med orden og systemer.

Vi tilbyr
I læretiden er du fulltidsansatt hos JM i henhold til bransjens opplæringsavtale. Etter utført og godkjent opplæring kan du få tilbud om fast stilling.

Du får lønn i henhold til Fellesoverenskomsten for Byggfag for opplæring av voksenlærlinger. Ved oppstart får lærlinger 70 % av full lønn, og deretter øker lønnen gradvis frem til fullført utdanning. Full lønn for en faglært håndverker i JM er p.t. kr 585 555,- per år.

Vi er overbevist om at grupper med jevn kjønnsfordeling er mer innovative og deler kunnskap og løser oppgaver på en bedre måte. Derfor vil JM bygge likestilte team. I dag er 99 % av alle bygningsarbeidere menn. Dette vil vi endre. I JM har vi nå 5,2 % kvinnelige håndverkere og vi ønsker å bli mange flere. Derfor satser vi på et lærlingprogram som retter seg inn mot kvinner. For oss er det viktig med langsiktighet, og for å kunne nå likestillingsmålet på 20 % kvinnelige håndverkere innen 2030, trenger vi deg som har potensial til å utvikle deg hos oss i JM. Vi ønsker selvsagt også at menn skal søke tradisjonelle lærlingplasser hos oss.

Rekrutteringsprosessen

Søk ved å legge ved CV og et personlig brev.

Har du spørsmål om stillingen, kan du kontakte Anine Ruud Olsen på telefon 934 14 095 / anine.olsen@jm.no eller Thomas Borgenvik på telefon 934 18 589 / thomas.borgenvik@jm.no

Velkommen til å skrive historie med oss!

Søk her

Vis flere stillinger: