Thor L. Bareksten. Foto: OBOS Eiendom

Thor L.  Bareksten ny direktør i OBOS Eiendom

Thor L.  Bareksten  (49) er ansatt som direktør for forvaltning i OBOS Eiendom.

Han vil ha det overordnete ansvaret for å videreutvikle OBOS Eiendom sin drifts- og næringsportefølje på i overkant 700.000 kvadratmeter. 

- OBOS Eiendom har en sammensatt og spennende portefølje. Med min erfaring fra kjøpesenter og handelseiendom, gleder jeg meg til å bidra til ytterligere markedsorientering og kundefokus. Det vil bli stadig større søkelys på kundetilfredshet, og kundene vil forvente attraktive møteplasser for både arbeid og fritid, forteller Thor L.  Bareksten i en pressemelding. 

OBOS skriver i meldingen at kjøpesentrene i OBOS Eiendom sin portefølje er en viktig del av hverdagen til mange og er en av de virksomhetene i OBOS flest møter i hverdagen.

- De utgjør også en vesentlig del av den kapitalen OBOS Eiendom forvalter på vegne av OBOS. Bareksten skal bidra til å ruste kjøpesentrene best mulig for fremtiden. Sentrene skal bli en enda viktigere møteplass for nærmiljøet og arena for handel, tjenester og kultur, skriver OBOS.

- Thor L. Barekstens brede erfaring innen eiendom vil bli svært nyttig i vårt arbeid med å utvikle våre eiendommer og realisere nye prosjekter. Han har lang erfaring innen handel, noe som også vil være viktig for OBOS`s satsing på å utvikle attraktive by- og boområder, sier konsernsjef næring i OBOS, Nils Morten Bøhler. 

Bareksten  kommer fra stillingen som eiendomssjef i  Schage Eiendom AS, og har tidligere ledet Promenaden Management i Oslo sentrum og kjøpesenterselskapet Steen & Strøm Norge.