Piet Bartels(til venstre) og Eivind Vaaland hos Loxam på Forus blir nå en del av Ramirent Stavanger. Foto: Ramirent

Ramirent tar over Loxam i Stavanger

Ramirent tar over driften av Loxams avdeling på Forus og slår den sammen med Ramirents avdeling på Gausel i Stavanger.

– Sammen vil vi nå stå veldig sterkt med to avdelinger i Stavanger-området, sier avdelingsleder Cato Hoff i Ramirent i en pressemelding fra utleieselskapet.

Med overtakelsen har Ramirent nå 34 kundesentre i Norge.

Fra og med 2019 ble selskapet en del av den franske Loxam-gruppen, som, ifølge pressemeldingen, er det tredje største maskinutleieselskapet i verden med 7.600 medarbeidere og flere enn 300.000 utleieenheter.

– Vi tar med oss mye lokalkunnskap, nettverk og kompetanse fra Loxam inn i den videre satsingen i Stavanger-området. Sammen blir vi veldig sterke i regionen, sier avdelingsleder for Ramirent i Stavanger, Cato Hoff. Foto: Ramirent

Før oppkjøpet av Ramirent hadde Loxam fire avdelinger i Norge.En av disse var avdelingen i Maskinveien 4 på Forus i Stavanger, som startet opp i 2013. Fra og med 1. mai tar Ramirent over driften av avdelingen, som samtidig slås sammen med Ramirents avdeling i samme kommune.

– Sammenslåingen av de to Stavanger-avdelingene gjør at vi blir enda sterkere i regionen. Vi tar med oss alle ansatte videre slik at vi kan ivareta og utvikle både de gode kundeforholdene og det høye servicenivået vi har hatt i de to avdelingene, som begge ligger veldig sentralt til i Stavanger. På denne måten tar vi også med oss mye lokalkunnskap, nettverk og kompetanse inn i den videre satsingen i Stavanger-området, og sammen skal vi nå bygge en solid, felles kultur, sier avdelingsleder for Ramirent i Stavanger, Cato Hoff som skal lede begge avdelingene.

Etter omorganiseringen vil avdelingen på Forus ha et mer ekspressrettet fokus på lifter og utstyr man raskt kan ta med seg, mens de tyngre maskinene vil være på avdelingen på Gausel, heter det i pressemeldingen.