Trond Viding Tvedt tar over Karmøy-entreprenør. Foto: Christian Aarhus

Trond Viding Tvedt har fått ny jobb - skal lede entreprenørselskap på hjemmebane

Karmøybuen Trond Viding Tvedt blir ny daglig leder i enterprenørselskapet Malvin Varne på Karmøy.

Trond Viding Tvedt går inn i stillingen som daglig leder for Malvin Varne 4. mai. Førstkommende mandag overtar bransjeveteranen stafettpinnen etter Hein Arve Varne, som har hatt stillingen siden 2002.

– Jeg går til denne oppgaven med ærefrykt. Jeg har stor respekt for det Hein og familien har fått til opp gjennom årene. De har bygget en god kultur i firmaet, og hatt en sunn og positiv utvikling som jeg gleder meg til å videreføre, sier den påtroppende lederen i en pressemelding.

Nå ser karmøybuen frem til å ta fatt på arbeidsoppgavene som venter lokalt på Karmøy.

– Nå har vi flyttet hjem igjen til Karmøy, og da var det på sin plass å jobbe her. Malvin Varne har blitt et godt og anerkjent merkenavn, og det er store muligheter for videre utvikling. Da gjelder det å ta vare på de mulighetene og videreutvikle det som allerede er blitt skapt, sier han i meldingen.

Styret i Malvin Varne med Hein Arve Varne i spissen er godt fornøyd med den nye ansettelsen.

De er trygge på at Tvedt har de egenskapene og kunnskapen som skal til for å dra selskapet videre.

– Det er ikke lett å finne den rette daglige lederen i dag, men jeg har hatt kontakt med Trond i ett års tid nå og vi har funnet tonen. Styret er overbevist om at dette er det beste for firmaet. Han er den beste vi kunne funnet til å være med på å dra Malvin Varne videre og opp i god vekst, sier Hein Arve Varne.

Hein Arve Varne vil på sin side gå over til å være en arbeidende styreformann i selskapet.

– Det er ikke noen hemmelighet at jeg har slitt med helsen i mange år. Nå er vi blitt så store at det er blitt mer en belastning enn en glede for meg å være daglig leder. Da er det på tide å få inn nye krefter. Jeg er både vemodig, glad og stolt på samme tid - stolt over at vi har funnet en så god kandidat, sier den avtroppende daglige lederen.

Tore Viding Tvedt kommer fra stillingen som direktør civil i Implenia Norge. Han har også vært sjef i Rise og hatt ulike roller i entreprenørselskaper som Peab og Veidekke.

Malvin Varne ble startet i 1989. I dag har bedriften over 80 ansatte, og utfører totalentrepriser, betong- og tømrerarbeid.