Daglig leder

Grove-Knutsen & Co AS er en ledende leverandør av arbeidsutstyr til proffmarkedet innen flere kategorier så som stiger, stillaser, oppbevarings- og transportutstyr, lykter, verktøy, verneprodukter, og brannvernutstyr. Selskapet selger via et landsdekkende forhandlernettverk med over 1000 av landets ledende bygg- og industrivareforhandlere, og tilbyr løsninger med sterke merkevarer og produktkategorier kombinert med effektive logistikkløsninger. Grove-Knutsen ble etablert i 1948, er familie-eid og har funksjonelle lokaler i Gneisveien 34 på Berger Industriområde i Lillestrøm kommune. Selskapet har 35 dyktige medarbeidere og en omsetning på rundt 200 MNOK.

For mer informasjon se www.groveknutsen.no

FirmaGrove-Knutsen & Co
FylkeViken
StedSkedsmokorset
Søknadsfristsnarest

Grove-Knutsen er et solid, veldrevet selskap med vekstambisjoner. Vi søker en klok, inspirerende og resultatorientert leder som skal utarbeide, forankre og implementere en tydelig vekststrategi, og drive selskapet videre. Du har leder-, salgs- og økonomierfaring i relevant bransje, hvor du kan vise til positive resultater. Lederstilen din tror vi er relasjonsorientert, planmessig, utviklingsrettet og målfokusert. Kanskje har du noe ledererfaring og ønsker nå totalansvaret eller du er en med toppledererfaring som ønsker å utvikle Grove-Knutsen for å sikre robusthet og lønnsom vekst. Stillingen rapporterer til styret.

Nysgjerrig? Ta kontakt med Visindi ved Jenny Homme, tlf. 916 56 102 eller Monica Strysse, tlf. 971 00 769. Alle henvendelser behandles konfidensielt, om ønskelig også overfor vår oppdragsgiver i den innledende fasen. Søknad med CV sendes snarest.

Søk stilling

Vis flere stillinger: