Prosjektleder bruprosjekt

Kruse Smith er en av Norges ledende entreprenører. Selskapet ble etablert i Kristiansand i 1935, og har i dag rundt 710 ansatte fordelt på 5 kontorer langs kysten mellom Oslo og Bergen. Kruse Smith er en innovativ og komplett aktør innen bygg og anlegg.

FRA ÍDE TIL VIRKELIGHET er vår visjon. En visjon vi er stolt av å strekke oss etter - gjennom kreativitet, kompetanse og finansiell tyngde.

FirmaKruse Smith
FylkeAgder
StedKristiansand / prosjektbasert
Søknadsfrist18.05.2020

Vår erfarne Anleggsdivisjon har nedslagsfelt i hele Norge. Kruse Smith Anlegg bygger spennende konstruksjoner som bruer, tunneler, kaier, dammer, energianlegg og betongkonstruksjoner innen industri. Anleggsdivisjonen består av to avdelinger; Konstruksjon med hovedsete i Kristiansand og Tunnel med hovedsete på Forus. På sammensatte prosjekt har vi også utstrakt samarbeid med andre deler av Kruse Smith og bransjen forøvrig.

Vi søker nå etter en erfaren prosjektleder med særlig erfaring og interesse for bruprosjekter

Kruse Smith ønsker å befeste sin posisjon som en foretrukken leverandør av brukonstruksjoner i infrastrukturprosjekt i Norge. Vi har for tiden flere pågående bruprosjekt med ulike byggeteknikker, blant annet fritt-frem bygg og ILM (Incremental Launch Method). Sistnevnte bruprosjekt står fra høsten uten prosjektleder, og den riktige kandidaten vil kunne fylle denne posisjonen. ILM er en brubyggermetode som er lite brukt i Norge, men Kruse Smith ønsker å bli god på metoden slik at den kan brukes også i fremtidige prosjekt.

Kruse Smith jakter hele tiden nye bruprosjekt og er i dialog med flere byggherrer og entreprenører om markedsmuligheter og konkrete tilbudsarbeid. Om du ikke selv har erfaring fra bruprosjekt er det en forutsetning at du ønsker å jobbe med denne typen anleggsprosjekt, selv om Kruse Smith også søker andre muligheter i anleggsmarkedet.

Du vil få stor faglig og personlig utvikling, innflytelse og ikke minst være en viktig person på teamet som skal ivareta våre ansatte, kunder og leverandører på en god måte i en hektisk og krevende hverdag. Korte beslutningsveier i et selskap med gode verdier vil skape et godt grunnlag for at du vil trives her hos oss.

Du vil få være med i ett utfordrende og stimulerende faglig og sosialt miljø hos en solid og velrenommert entreprenør som innehar gode relasjoner i markedet. Bransjen har høy fokus på digitalisering og effektivisering av alle prosesser og vi ønsker å ta en ledende posisjon her. For oss er det viktig at du deler denne målsetningen.

Vi søker etter deg som:

  • har erfaring med større anleggsprosjekter, særlig bruprosjekter.
  • gjerne har utdanning på bachelor- eller masterivå.
  • er en tydelig leder som klarer å hente ut potensialet i en prosjektorganisasjon.
  • har kontroll på fremdrift og samarbeider godt med byggherre, kolleger og underleverandører.
  • har et klart sikkerhetsfokus og vet at ansvaret for HMS ligger i linja.
  • deler våre verdier; samspillende, troverdig, ansvarlig og legger til rette produksjonen gjennom å benytte våre tilgjengelige rutiner og verktøy.
  • har gode kommunikasjons- og samarbeidsevner

Arbeidssted vil være der prosjektene er, men stillingen vil være knyttet til vårt kontor i Kristiansand.

Søknadsfrist: 18. mai 2020. Søknader vil bli vurdert fortløpende.

Vi ser fram til å høre fra deg. Ta kontakt om du ønsker ytterligere informasjon om stillingen eller Kruse Smith generelt. 

Kontaktpersoner:

Finn Erik Espegren

Avdelingsleder Anlegg Konstruksjon

995 73 883

FinnErik.Espegren@kruse-smith.no

Søk stilling

Vis flere stillinger: