Elin Mack Løvdal (f.v.), Mathis Grimstad og Ellen Hanetho. Foto: Eirik Førde

Stor-Oslo Eiendom fornyer styret

Stor-Oslo Eiendom fornyer styret med partner Elin Mack Løvdal i advokatfirmaet CLP og grunnlegger og styreleder Ellen Hanetho i investeringsselskapet Cercis.

– Vi er opptatt av langsiktighet, og med Elin og Ellen får vi mer kompetanse for den fasen selskapet nå er i. Vi har holdt på i 18 år og har etablert oss som en stor aktør med solid markedsandel og har fortsatt ambisjoner om vekst og utvikling. Da trenger vi styremedlemmer som Elin og Ellen, sier administrerende direktør Mathis Grimstad i en pressemelding.

Elin Mack Løvdal rangeres som en av Norges ledende eiendomsadvokater av Finansavisen. Hun er en av grunnleggerne til initiativet Styrelisten.com og sitter i styret til Bank2.

- Jeg er blitt kjent med mange i Stor-Oslo Eiendom og har lenge vært imponert over hva de har skapt, og ikke minst hvordan de har skapt det. De ønsker å sette spor etter seg og tar samfunnsansvar på alvor. De tør å ta i bruk nye måter å utvikle eiendom på, og har skapt prosjekter med enestående kvaliteter, noe ikke minst prosjektet Munch Brygge viser. Da muligheten dukket opp fikk jeg veldig lyst til å være med på veien videre, sier Elin Mack Løvdal.

Ellen Hanetho har lang internasjonal erfaring fra Goldman Sachs. Hun ledet de strategiske investeringene til Frigaardgruppen inntil hun sammen med Yield Capital i vinter etablerte et investeringsselskap rettet mot miljøvennlig teknologi.

- Stor-Oslo Eiendom har flinke folk som skaper verdier ved å kombinere utviklingsprosjekter og finans, og de er drevet av store ambisjoner både som mennesker og som selskap. Jeg ser frem til et spennende samspill med kompetente styrekolleger, sier Hanetho.

Styret består i tillegg til Elin Mack Løvdal og Ellen Hanetho av Roar Sandnes (partner og styreleder i Akershus Eiendom) og de tre interne styremedlemmene Arild Rygg (gründer og styreleder), Kathinka Lien Augustine (partner) og Karsten Hjertholm (partner).

- Vi har brukt lang tid på å finne den rette styresammensetningen, og har sammen med rekrutteringsbyrået Visindi vurdert en lang liste med kandidater. Jeg gleder meg til å jobbe sammen med dette styret, sier Grimstad.