Prosjektingeniør, Nordic Road Services

Nordic Road Services A/S er heleid datterselskap av NCC. NCC som er ett av Nordens ledende selskaper innen bygg og anlegg, infrastruktur og eiendomsutvikling med en årlig omsetning på SEK 58 milliarder og ca. 15.500 ansatte i 2019. NCC er børsnotert på Nasdaq Stockholm.


FirmaNCC Norge
FylkeViken
StedRingerike
Søknadsfrist15.05.2020

Nordic Road Services AS, Område Sør søker nå etter prosjektingeniør til vår driftkontrakt 0602 Ringerike 2018 - 2023. Kontrakten omfatter 189,1 km riksveg, 530,4 km fylkesveg og 61,2 km gang-/ sykkelveg i Modum, Krødsherad, Sigdal, Ringerike, Hole, Lier, Øvre Eiker og Jevnaker.

PROSJEKTINGENIØR

Rollen som prosjektingeniør består av en rekke varierte arbeidsoppgaver. Stillingen omfatter bl.a. faglig støtte til prosjekt- og driftsleder, samt oppfølging av underentreprenører og leverandører. Du vil bidra til utarbeidelse av arbeidsvarslingsplaner, og som prosjektingeniør vil du være ansvarlig for oppfølging av KS, HMS og ytre miljø ute på prosjektene. I tillegg vil du ha ansvar for oppfølging i flere av våre systemer, bl.a. Synergi, ProductExchange, kompetanseoversikter m.m. Du vil bli en del av et dynamisk arbeidsmiljø der arbeidsoppgavene vil kunne endres etter hva som er mest hensiktsmessig til enhver tid.

Personen vi ser etter

Vi søker en selvstendig og fleksibel person, som er nysgjerrig på faglig utvikling og ivrig etter å lære. Du er løsningsorientert og strukturert, og motiveres av utfordringer i hverdagen. Du har gode samarbeidsevner og har gjerne lederambisjoner på sikt. Vi tror denne stillingen vil kunne passe godt for en som er nyutdannet, gjerne som ingeniør eller fra fagskole. Det er en fordel om du bor i Ringerike-området.

Vi tilbyr

Hvis du synes det er spennende med en variert hverdag og du liker utfordringer, er Nordic Road Services og NCC det rette stedet for deg. Du vil arbeide tett med hyggelige og kompetente kollegaer i et miljø som ikke er større enn at man blir godt kjent, samtidig som du er en del av et konsern som gir bredde, profesjonalitet og støtte.

Vi tilbyr konkurransedyktige betingelser og et engasjert og faglig sterkt anleggsmiljø. NCC gir gode muligheter for egenutvikling og verdsetter medarbeidere som tar initiativ og viser ansvar.

Har du spørsmål om stillingen, ta gjerne kontakt med oss - se kontaktdetaljer. Vi imøteser en kortfattet søknad med CV via vårt søknadssystem.

Søknadsfrist: 15. mai 2020

Søk her

Kontaktpersoner:

Geir Kristiansen

Prosjektleder

+47 407 62 012

Vis flere stillinger: