Totalt seks boligprosjekter fikk glede av å få besøk av sanger Carl-Henrik Nilsen og pianist Magne Arnesen. Her fra Skrimsletta på Kongsberg. Foto: Trysilhus

Trysilhus ga boligsameier et musikalsk avbrekk

Denne uken har Trysilhus vært på miniturné til en del av sine boligprosjekter for å gi beboerne et etterlengtet avbrekk fra innetiden.

Med seg hadde de artist Carl-Henrik Nilsen fra Drammen og pianist Magne Arnesen fra Horten.

− Vi hadde lyst til å gjøre noe hyggelig for kundene våre og gi dem en musikalsk overraskelse. Vi har blitt litt inspirert av balkongkonsertene fra Italia og alle andre som har arrangert konserter i forskjellige former, og tenkte at vi kunne gjøre noe liknende. Siden vi bygger boligprosjekter og folk sitter mye inne for tiden, var det hyggelig å kunne bringe litt underholdning til prosjektene, forteller daglig leder i Trysilhus Flerfamilie, Espen Fjeld, i en pressemelding.

Turneen startet på to boligprosjekter i Sande, fortsatte til Kongsberg og Hokksund og ble avsluttet på to prosjekter i Rygge.

− For Trysilhus er det en hyggelig bieffekt at vi kan engasjere lokale artister og en lokal lydmann, slik at vi bidrar til at de kan holde hjulene i gang, forklarer Espen Fjeld. Totalt ble det holdt seks konserter i løpet av tre dager.