Senioringeniør samferdsel

Dfind Epi er et datterselskap av Randstad, og dermed del av verdens største HR-selskap. Dette gjør at vi har et bredt nettverk både nasjonalt og internasjonalt. Våre ansatte har lang og bred erfaring, og kjenner dermed bransjene vi jobber mot bedre enn de fleste. Vi ønsker å legge til rette for vekstmuligheter både for deg som er kunde og deg som ønsker en karriere sammen med oss. I Norge har vi kontorer i Oslo, Bergen og Stavanger.

Les mer om oss på www.dfind.no

FirmaDfind Epi
FylkeVestland
StedBergen
Søknadsfristsnarest

Tenk om du kunne være med å bygge et konsulentselskap, innenfor de trygge og gode rammene til verdens største HR-selskap - men likevel med stor frihet?

Fra oppstarten i januar til i dag har vi allerede ansatt fem svært kompetente, nysgjerrige senioringeniører. Nå vil vi ha med oss enda flere på laget! Hvis teksten under appellerer til deg, så ønsker vi å høre fra deg.

Som ansatt i Dfind Epi:

Tenk om du kunne gledet deg til å gå på jobb hver dag, og fått stor påvirkningskraft på nyansettelser og selskapets vekst? Ønsker du å jobbe for et selskap som har din utvikling i fokus? Vi bygger vinnerkultur, og vår absolutt hovedprioritet er trivsel på jobb, kompetanseutvikling for våre ansatte og bærekraftige løsninger. Grunnen er like enkel som den er god; utvikler de ansatte seg så utvikler selskapet seg.

Om deg:

Er du utdannet ingeniør/sivilingeniør, har minimum 5 års erfaring fra relevante prosjekter innenfor samferdsel, og klar for å vokse? Da vil du trives hos oss. Vi ser etter de flinkeste ingeniørene, deg som virkelig strekker deg litt ekstra for å gjennomføre gode prosjekter. Du har erfaring fra samferdselsprosjekter; både fra prosjektering og ledelse. Gjerne erfaring fra rådgiver, byggherre eller entreprenør.

Vi forventer at du er nysgjerrig, interessert og klar for utfordrende prosjekter. Du snakker og skriver norsk eller et annet skandinavisk språk. Du anser deg som en fagperson med sterke sosiale egenskaper.

Hos oss får du:

  • Rådgivere som skal følge deg tett hele veien. Sammen skal vi bygge et robust selskap og sørge for at du utvikler deg mer her enn noe annet sted. Du får mulighet til å påvirke veivalg, prosjekter og teknologivalg. Vi tror på flat struktur og korte kommunikasjonslinjer i selskapet.
  • Jobbe hos noen som har fokus på vårt samfunnsansvar. Vi er stolte av våre verdier, våre ansatte og våre samarbeidspartnere. I tillegg kan vi tilby et årlig utviklingsstipend, og muligheten til å utvikling på både lang og kort sikt. Hos Dfind Epi AS har vi også selvsagt konkurransedyktig lønn, gode forsikringer, sosiale turer og faglige samlinger.
  • Utvide nettverket ditt - i Dfind Epi har vi fokus på å etablere langsiktige og gode relasjoner.

Vil du bli en del av Dfind Epi, send oss din cv med prosjektoversikt, så tar vi kontakt med deg.

Vi kjører prosessen som normalt, men alle intervjuer og møter gjennomføres via video så langt dette lar seg gjøre.

Kontaktperson

Bengt Haugsøen

Senior Advisor

Telefon 909 77 424

Jenny Wille Joung

Advisor

Telefon 482 38 852

Søk her

Vis flere stillinger: