Trainee innkjøp

Veidekke er en av Skandinavias største entreprenører og eiendomsutviklere. Selskapet utfører alle typer bygg- og anleggsoppdrag, utvikler boligprosjekter, vedlikeholder veier og produserer asfalt, pukk og grus. Involvering og lokalkunnskap kjennetegner virksomheten. Omsetningen er om lag 39 milliarder kroner, og halvparten av de 8 600 medarbeiderne eier aksjer i selskapet. Veidekke er notert på Oslo Børs, og har siden starten i 1936 alltid gått med overskudd.

«Veidekke – lokalt nærvær, skandinavisk styrke»


Stillingen inngår i Veidekke Industri AS, som er Norges største asfaltentreprenør og Norges nest største produsent av pukk og grus. I tillegg har selskapet betydelig aktivitet innen drift og vedlikehold av det offentlige veinettet i hele landet. Veidekke Industri AS har ca. 1 100 ansatte og omsetter for NOK 5,2 milliarder (2019).

FirmaVeidekke Industri
FylkeOslo
Søknadsfrist19.04.2020

Vil du være med å utvikle fremtidens innkjøp hos en av Skandinavias ledende entreprenører? I Veidekke har vi satt oss høye mål for vår innkjøpsfunksjon, og har en rekke strategiske innkjøpsprosjekter hvor vi nå ønsker å ta inn traineer med relevant bakgrunn som vil få muligheten til å utvikle seg innen dette fagområdet.

Veidekke kjøper inn varer og tjenester for store beløp hvert år, noe om betyr at innkjøpskompetanse er en kritisk kompetanse for virksomheten vår. Gjennom samarbeid med dyktige kollegaer og deltakelse i innkjøpsprosjekter på tvers i organisasjonen – hovedsakelig i Norge, men også i Skandinavia, ser vi for oss at du som trainee skal være med å utvikle fremtidens innkjøpsprosesser, teknologi og verktøy.

Vi tror vi ser etter deg som er både analytisk og har kommersiell teft, og håper at du på sikt skal kunne bli en strategisk innkjøpsekspert hos oss. Av faglig bakgrunn tror vi at du kommer nyutdannet fra høyskole eller universitet med spesialisering eller interesse for Supply Chain Management, innkjøp og logistikk.

Som trainee i Veidekke får du utvikle deg i en fremtidsrettet bransje som det satses på i Norge. Vi gir deg en god start på karrieren, og du får jobbe med en stor variasjon av oppgaver.

Profil

For å lykkes som trainee trenger du pågangsmot, for det vil bli en bratt læringskurve. Det vil være mye å sette seg inn i, men du vil også kunne styre mye selv. Å styre sin egen tid krever planlegging og et proaktivt fokus. Det kan godt hende planen endrer seg underveis og da er det viktig å kunne prioritere og tilpasse seg omgivelsene. Derfor er det viktig å være målrettet og å finne løsninger som gir de beste resultater for Veidekke.

Det er viktig at du ser muligheter, både gjennom den teoretiske kunnskapen du tar med deg og i det praktiske arbeidet som skal utføres. Som trainee vil kommunikasjon være verdifullt, for egen utvikling, men også for å bygge opp gode relasjoner både internt i bedriften og eksternt mot våre leverandører.

Er du god til å tenke selv og reflektere over hvordan vi gjør ting i dag, vil det kunne gjøre oss bedre i morgen. Innehar du i tillegg stå-på-vilje og ikke er redd for å ta i et tak vil du opparbeide deg den kunnskapen du trenger for å tre inn i en innkjøpslederrolle eller en annen spesialistrolle innen innkjøp . Med egne prosjekter og oppgaver og støtte fra de rundt deg kan du ta en snarvei i karrieren, men det krever innsats og mot. Tar du utfordringen?

Vårt traineeprogram

Vi rekrutterer flere traineer til flere deler av vår virksomhet, alle med oppstart høsten 2020. Som trainee innenfor innkjøp vil du inngå i staben, og hovedsakelig være lokalisert på vårt hovedkontor på Skøyen i Oslo.

Du vil delta på fire samlinger med alle traineene i Veidekke. Her møter du rundt 80 andre traineer for læring, erfaringsutveksling og nettverksbygging. I tillegg får du utvikle deg gjennom et eget kursprogram. Du vil få en erfaren mentor som støtter og veileder deg underveis i traineeperioden.

For at du skal komme deg dit forventer vi at du tar ansvar for egen læring, med hjelp og støtte fra oss. Vi tilbyr deg faglig variasjon og målrettet opplæring som skal gjøre deg klar for nye utfordringer når traineeperioden din er over.

Vi tilbyr

  • Konkurransedyktige betingelser og gode pensjons- og forsikringsordninger.
  • Sammen med alle andre i Veidekke vil du få mulighet til å eie egen bedrift gjennom Veidekkes aksjeprogram for ansatte. I dag eier vi ca. 15 % av aksjene i selskapet, noe som er ganske unikt blant store selskaper i Norge. Vi gir alle våre traineer aksjer til en verdi av kr. 10.000 slik at du kommer i gang med eierskapet.
  • En fremtidsrettet jobb i en næring i vekst, og et selskap som satser på egne ansatte.
  • Et tydelig mål med traineeperioden
  • Mulighet til å påvirke veien videre for Norges største bygg- og anleggsselskap

I Veidekke bygger vi hverandre. Sammen bygger vi fremtiden.

Kontaktperson

Morten Kiran

Telefon 905 44 517

Søk stilling

Vis flere stillinger: