Fra en av opplæringsvideoene.

Essve utviklet nye e-læringsplattformer

– Den nye hverdagen er over oss, og det stiller nye krav til hvordan vi kommuniserer og arbeider. Når antallet karantener og hjemmekontor eskalerte innså vi hos Essve at vi måtte tenke nytt og kreativt, sier markedssjef Silje Netskar i Essve.

De har jobbet med å utvikle en ny e-læringsplattform, gjennom en periode.

- Det å skape et godt og gjennomtenkt innhold tar tid, så vi er dessverre ikke helt i mål med den, men gitt dagens situasjon ser vi at behovet er aller størst nå, og vi valgte derfor å hive oss rundt og lot oss inspirere av sosiale medier og influensere. Med den nye e-læringsplattformen på plass burde vi kunne klare å skape nyttig innhold for våre forhandlere på en god og effektiv måte, sier hun.

De gikk derfor til innkjøp av mikrofon og tripod og smarttelefon.

– Mye av kunnskapen hadde vi fra før, og i løpet av kort tid fikk to av våre ansatte gått langt ut av komfortsonen både mediateknisk og personlig for å skape merverdi for alle ansatte hos forhandlere i hjemme karantene eller på hjemmekontor, legger hun til.

Alle Essve-forhandlere har nå fått informasjon rundt disse opplæringsvideoene.

– Ambisjonen er at vi etter hvert skal dekke over alle kategorier. Videoene produseres og legges ut fortløpende slik at en annerledes hverdag kan fylles med kompetanseheving og oppleves nyttig. Vi ønsker med dette å bidra til å skape merverdi og holde aktiviteten i gang i denne svært spesielle situasjonen, og håper initiativet blir tatt vel imot, sier Netskar.