Block Watne endrer navn til OBOS Block Watne. Her fra Lerstadbakken i Ålesund. Foto: Jiri Havran

Block Watne blir OBOS Block Watne

Block Watne har vært en del av OBOS-konsernet siden 2015. Nå bytter selskapet navn til OBOS Block Watne og knyttes dermed enda tettere til OBOS.

- Block Watne har vært en sentral del av OBOS i over fem år. I løpet av denne tiden er det blitt tydelig for oss at det er riktig å knytte Block Watne enda tettere opp mot OBOS. For våre medlemmer blir fordelen de har av å ha forkjøpsrett til alle nye Block Watne boliger, mer tydelig. Vi vil også få større effekt ut av en samordnet markedsføring og kunne ta ut flere synergier på kostnadssiden, noe som er spesielt viktig i et mer krevende boligmarked fremover, sier Daniel Kjørberg Siraj, konsernsjef i OBOS, i en pressemelding.

- Særlig ønsker vi å synliggjøre at OBOS-medlemmer har forkjøpsrett, også til alle nye boliger fra OBOS Block Watne. Vi ser fram til at selskapet får ta en enda større del i OBOS sitt sterke samfunnsengasjement, sier Benth Eik, administrerende direktør i OBOS Block Watne.

Block Watne har hatt stor betydning som boligbygger i det moderne Norge og er et tradisjonsrikt selskap med røtter helt tilbake til 1872.

Navnebyttet trer i kraft fra 14. april 2020.