Foto: Sika

- Sika vokser kraftig i Norge

Sika Norge opplever en kraftig salgsvekst hittil i år sammenlignet med samme periode 2019.

- Dette er mye takket være vårt utsøkte samarbeid med Coop Norge innen tyngre byggevarer, samtidig som vi er stolte over å se en sterk salgsvekst på størstedelen av våre øvrige kunder, sier general manager, Ralph Spielmann, i en pressemelding.

Også i mars isolert ser Sika salgsvekst. De har opplevd få leveringsproblemer, fabrikkene i Tyskland, Sveits og England er i full gang og produserer som normalt.

- Transport i Europa går som normalt, med en forventing om mindre forsinkelser grunnet strengere grensekontroller. Italia stengte nylig produksjon av alle ikke-kritiske varer frem til 4. april. Dette vil på kort sikt ikke påvirke Sika Norge. Sika følger situasjonen rundt koronautbruddet i Europa nøye, og får daglige oppdateringer fra fabrikker og transportpartnere, heter det i meldingen.

- Hvis noe endrer seg med tanke på vår mulighet til å levere varer, vil berørte kunder bli kontaktet, tilføyer Spielmann.

Han peker på at Sika Norge følger alle anbefalinger og krav fra myndighetene knyttet til COVID-19. Så mange medarbeidere som mulig jobber hjemmefra for å minske smitterisiko.

- Vi er i daglig kontakt med våre samarbeidspartnere, som bekrefter et fortsatt høyt aktivitetsnivå, avslutter Spielmann.