Frode Aga går fra 1. april inn som nyhetsredaktør i Byggeindustrien/bygg.no. Her fra utdelingen av Fagpresseprisene 2019, hvor han kunne motta Fagpressens gravepris. Foto: Heiko Junge / NTB scanpix

Frode Aga blir nyhetsredaktør i Byggeindustrien/bygg.no

Redaksjonssjef Frode Aga vil fra 1. april gå inn som nyhetsredaktør i Byggeindustrien/bygg.no.

Aga ble ansatt som journalist i redaksjonen i Byggeindustrien i 2011, og har i flere år arbeidet som redaksjonssjef med et hovedansvar for papirutgaven.

– Frode har gjennom alle disse årene gjort en fremragende jobb, både som leder for det redaksjonelle produktet Byggeindustrien, og som en dyktig journalist i alle våre redaksjonelle flater. Han har jobbet frem en rekke tunge saker som gravende journalist, som også har satt dagsorden i riksmedia. Jeg er derfor meget godt fornøyd med at han har takket ja til tilbudet om å bli nyhetsredaktør hos oss i Byggeindustrien, sier sjefredaktør Arve Brekkhus.

Han vil nå bli Brekkhus sin faste stedfortreder i redaksjonen, og få et enda større ansvar for den daglige ledelsen av redaksjonen.

– Jeg er takknemlig for den tilliten jeg har fått, og jeg ser fram til å være med å utvikle Byggeindustrien på alle flater i samarbeid med hele den flotte gjengen vi er i mediehuset. Norge går i likhet med resten av verden inn i en svært uviss fremtid med koronavirus og krisetider, og da vil pressens samfunnsrolle være ekstremt viktig. Vi skal gjøre det vi kan for å holde landets største fastlandsnæring informert om det som berører bygg- og anleggsbransjen, både i opp- og nedturer, sier Frode Aga i en kommentar.