Regnskapskonsulent

Trym er et eiendoms- og entreprenørkonsern som driver innenfor forretningsområdene Bolig, Næring, Bygg og Anlegg med Trøndelag som hjemmemarked. En betydelig andel av virksomheten er rettet mot å utvikle eiendom og bygge i egen regi, men Trym opptrer også som entreprenør for andre byggherrer. Etter at Trym ble etablert i 2003 har flere selskaper blitt innlemmet i konsernet, blant annet entreprenøren Teknobygg. Vi er i dag rundt 170 ansatte – alle med en unik kombinasjon av kompetanse, erfaring, personlighet, ambisjon og pågangsmot.

FirmaTrym Eiendom
FylkeTrøndelag
StedTrondheim
Søknadsfrist19.04.2020

Vi er i ferd med å bygge opp vår regnskapsavdeling og søker nå en proaktiv regnskapskonsulent som trives best når hen er i leveranse og når hen kan ta initiativ til å finne de gode løsningene. Vi jobber for å effektivisere våre prosesser, herunder ta i bruk nye og videreutvikle eksisterende systemer, og vi ser etter deg som har god systemforståelse og som ønsker å bidra til mer effektive regnskapsprosesser.

Sentrale arbeidsoppgaver vil være:

  • Bilagsbehandling, remittering, kontroll og bokføring, herunder også oppfølging av kunde -og leverandørreskontro.
  • Avstemmingsarbeid og avvikshåndtering
  • Bistå i måneds- og årsavslutninger
  • Bidra til avdelingens videre utvikling og effektivisering

Ditt bidrag er viktig for at vi skal innfri vår misjon om å bygge til det beste for våre kunder med omtanke for byen og samfunnet vi bygger i. Du må kjenne deg igjen i og etterleve våre tre grunnverdier som er verdiskapende, trygg og ordentlig. Vi ønsker oss deg som er nøyaktig og strukturert, og som er opptatt av å levere god kvalitet og service. Du er glad i faget ditt og trives i leveranse av regnskapstjenester.

Du har relevant utdanning på bachelornivå men praktisk erfaring kan kompensere for manglende formell bakgrunn. Erfaring fra lignende oppgaver er å foretrekke og du har gjerne kjennskap til prosjektvirksomhet. Du trives med å holde deg oppdatert på relevant lovverk. Vi bruker systemene Visma Business, Eyeshare og ByggOffice men det er ikke et krav at du kjenner disse.

Hos oss blir du en del av et sterkt økonomimiljø og du blir godt kjent med virksomhetens verdiskapning. Vi er tverrfaglig teamorienterte og det er ønskelig at du trives i denne arbeidsformen. Du vil bli en del av et godt arbeidsmiljø og en virksomhet i kontinuerlig utvikling og vekst.

For nærmere informasjon, ta kontakt med vår rådgiver i Experis: Grethe Hustad, tlf. 934 68 444.

Søk stilling

Vis flere stillinger: