Sommeren 2019 ble det oppført midlertidige paviljongbygg for elevene og lærerne på Ruseløkka skole, mens skolen blir totalrehabilitert. Foto: Undervisningsbygg

Undervisningsbygg inngår rammeavtaler for totalleveranse av paviljonger til skoleanlegg

Undervisningsbygg skal nå inngå nye rammeavtaler for totalleveranse av paviljonger/moduler til skoleanlegg i Oslo kommune.

Den nye rammeavtalen gjelder leie av paviljongbygg og totalleveransen innebærer både prosjektering, oppføring/montering og utleie inkludert drift av paviljonger, samt demontering og nedrigging.

- Den nye rammeavtalen skiller seg fra den forrige ved at Undervisningsbygg tar tilbake rollen som tiltakshaver og byggherre. I tillegg er både funksjonelle og tekniske krav revidert på bakgrunn av de siste års erfaringer og tilbakemeldinger, heter det i en pressemelding.

Målet er kontraktsinngåelse med 3-4 rammeleverandører i løpet av juni 2020.

– Vi er spent på responsen fra modulleverandørene, og vi håper endringene i den nye rammeavtalen vil skape en ryddigere rollefordeling og tydeligere forventninger til kvalitet og leveranser. For å bidra til å holde aktiviteten oppe i disse utfordrende tider, har vi valgt å kunngjøre konkurransen som planlagt. Men vi vil utvide tilbudsfrist og søke å gjennomføre informasjonsmøter digitalt. Vi vil komme med oppdatert informasjon om dette snart, sier Magnus Wien Klæboe, seksjonsleder i Undervisningsbygg, i meldingen.

– Skolene er meget fornøyde med paviljongbyggene de har flyttet inn i de siste årene og vi håper å levere enda bedre med de nye avtalene, sier Klæboe.