- En enstemmig bransje står sammen for å holde deres utleieavdelinger oppe så langt dette lar seg gjøre, sier bransjedirektør Yngve Torkildsen. Foto: Norsk Utleieforening

- En enstemmig utleiebransje står sammen

Norsk Utleieforening gjennomførte mandag et digitalt møte med en rekke av sine medlemsbedrifter for å sikre at alle medlemmer har satt de råd og veiledninger som kommer fra myndighetene som øverste prioritet når det gjelder smittefaren for deres ansatte, og kundenes ansatte.

- En enstemmig bransje står sammen for å holde deres utleieavdelinger oppe så langt dette lar seg gjøre. Dette for å sikre tilgjengelighet for de kunder som har behov for maskiner og utstyr, vår kompetanse og tjenester. Dette gjelder spesielt for de prosjekter som har pågående produksjon og for øvrige kunder av utleiebransjen. For å informere om og svare på de mange spørsmål som naturlig nok kommer i denne vanskelige situasjonen, er det etablert hyppige digitale møter med styret i Norsk Utleieforening, forteller bransjedirektør Yngve Torkildsen i en pressemelding.

- Nyttig informasjon fra BNL og NHO distribueres fortløpende til våre medlemsbedrifter og tilbakemeldingene er at dette er til stor nytte, legger Torkildsen til.