Utviklingssjef

Dora Eiendom er et heleid datterselskap av Dora Holding AS, et selskap som har sin opprinnelse i etableringen av AS Dora i 1968. Dora Holding AS har de siste 20 årene utviklet seg til å bli et eiendomskonsern hvor det inngår en rekke eiendommer på og ved Nyhavna. Selskapet er opptatt av å utvikle Trondheim innenfra og utover og da er Nyhavna helt sentral. Gjennom å medvirke til at flere kan jobbe og bo nært sentrum, bidrar vi til miljøriktig byutvikling og et levende bysentrum. Dora Holding AS har solide langsiktige eiere med Reitan Eiendom AS (32%) som en av disse.

I Dora Eiendom jobber vi med drift, forvaltning og utvikling av eiendommene som helt eller delvis eies av Dora-konsernet. Dora Eiendom forvalter 120.000 m2 næringsareal. I tillegg er en rekke av eiendommene i ulike stadier av omregulering og utvikling. De neste årene vil konsernet i samarbeid med nasjonale boligaktører utvikle over 1000 boliger på Nyhavna.

FirmaDora Eiendom
FylkeTrøndelag
StedTrondheim
Søknadsfrist14.04.2020

Vi i Dora er opptatt av å utvikle Trondheim innenfra og utover – hvor miljøriktig byutvikling og et levende bysentrum står sentralt. Vår målsetting er å bidra til at Nyhavna blir et godt sted å både jobbe og bo – her er vi med og skaper en bærekraftig bydel med kort gangavstand til Midtbyen. Vi har store prosjekter innen bolig og næring. Dette i egen regi på næring og i samarbeid med tunge boligaktører på boligsiden. For å møte fremtiden søker vi utviklingssjef til en nyopprettet stilling.

Som utviklingssjef vil du jobbe med langsiktig utvikling av Nyhavna – Trondheims mest spennende bydel. Dette vil medføre følgende arbeidsoppgaver:

  • Eiendomsutvikling fra A-Å, herunder tett oppfølging av samarbeidspartnere innen boligutvikling samt legge grunnlag for nye større næringsbygg.
  • Drive frem både eksisterende og nye reguleringsprosesser, samt ivareta Dora sine interesser i disse.
  • Etablere og vedlikeholde god dialog med planmyndigheter og andre aktører for å sammen skape en god bydel.
  • Arbeide med videre utviklingsretning for selskapets ulike eiendommer. Dette medfører å initiere prosjekter og tiltak for kontinuerlig utvikling av eiendomsmassen.

Vi søker deg som har minimum fem års relevant erfaring, eksempelvis fra utvikling av næringseiendom og/eller boligutvikling, komplekse plan- og reguleringsprosjekter eller arbeid med byutvikling i ulike roller. God kjennskap til offentlige prosesser knyttet til eiendomsutvikling/byutvikling samt økonomisk og juridisk forståelse for eiendomsrelatert virksomhet er en forutsetning. Stillingen rapporterer til administrerende direktør i selskapet.

For å lykkes hos oss må du være kvalitetsbevisst, ryddig og kreativ. Ha høy forretningsmoral, samt tenke positivt og offensivt. Du må være beslutningsdyktig og selvstendig, uten at det går på bekostning av forankring og samarbeid internt og opp mot samarbeidspartnere. Vi vektlegger et godt arbeidsmiljø, vi skal ha det morsomt og lønnsomt og vi ser etter deg som kan bidra til dette!

Spørsmål om stillingen kan rettes til Experis ved Anne Dordi Alseth, tlf., 924 48?268 eller Emil Lutterloh-Lie, tlf., 468 91?281. Alle henvendelser til Experis behandles konfidensielt i innledende fase, om ønskelig også ovenfor vår oppdragsgiver.

Søk stilling

Vis flere stillinger: