Daglig leder i NRC Norge, Hans Olav Storkås. Foto: NRC Group

NRC Group ISO-sertifisert for antikorrupsjon

NRC Group i Norge har blitt ISO sertifisert for standarden NS-ISO 37001:2016; ledelsessystem for antikorrupsjon.

Sertifiseringene har blitt gjort for NRC Norge AS, NRC Anlegg AS og NRC Bane AS. Selskapene har blitt revidert av Kiwa, heter det i en pressemelding.

Revisjonsleder Morten Berntsen i Kiwa forteller at NRC Group er en av to bedrifter i Norge som er sertifisert for antikorrupsjon med norsk akkreditering, begge innen bygg- og anleggsbransjen.

- ISO 37001 har fokus på å skape en antikorrupsjonskultur i bedriften, samt etablere og implementere nødvendige kontrollforanstaltninger. Revisjonen bekrefter at NRC Group har etablert et godt og hensiktsmessig ledelsessystem for å forebygge, oppdage og håndtere korrupsjon, sier Berntsen i meldingen.

- I NRC Group har vi selvfølgelig nulltoleranse for korrupsjon, og er sterk motstander av alle former for bestikkelser. Korrupsjon undergraver lovlig forretningsvirksomhet, er konkurransevridende og hindrer
økonomisk og sosial vekst. NRC Group skal vinne kontrakter på ærlig vis, og velge samarbeidspartnere og leverandører på grunnlag av kvalitet og markedsmessige vilkår. Det at vi nå har fått ISO 37001:2016 viser oss som en ryddig og seriøs aktør, og det vil absolutt øke vår troverdighet – så vel som å differensiere oss i markedet forteller Hans Olav Storkås, daglig leder i NRC Group Norge.