Senior Prosjektleder - Bergen

Teknisk Bureau er en totalteknisk entreprenør innenfor fagene elektro, rør, ventilasjon, telekom, automasjon og energirådgivning.Teknisk Bureau er en av regionens største aktører i prosjektmarkedet. Vi betjener markedene bygg og anlegg, industri og maritime installasjoner, samt servicemarked for bedrifter og privat.

Selskapet er eid av Private Equity fondet HitecVision, omsetter for MNOK 600 og har i underkant av 500 dyktige ansatte. Teknisk Bureau har kontor i Bergen, Stavanger, Haugesund og i Sunnhordland.

FirmaTeknisk Bureau
FylkeVestland
StedBergen
Søknadsfrist30.03.2020

Teknisk Bureau er i en fase med spennende prosjekter. I den forbindelse søker vi senior prosjektleder som skal være med på å jobbe med større byggeprosjekter. Du vil bli en del av et team i utvikling og rapportere til selskapets Prosjektdirektør.

Dine viktigste ansvarsområder vil være ledelse av våre største prosjekter i tett samarbeid med prosjektdirektør, regionsdirektør og utførende team. Vi søker en som er flink å bygge team og har gode kommunikasjonsferdigheter som leder og er flink til å veilede kollegaer. Du driver prosjektene fremover gjennom planlegging og håndtering av løpende utfordringer, og er fremoverlent i forhandlinger. Kontinuerlig forbedring er en del av din verktøykasse og du motiveres av resultater. Du er god på dokumentasjon og har en strukturert arbeidsform.

Hovedoppgavene dine vil være:

  • Prosjektledelse av større byggeprosjekter
  • Sikre leveranse innenfor avtalt kvalitet, kost og tid
  • Delta i salgs- og tilbudsfase, samt kontraktsforhandlinger

Din kompetanse er miniumum 5 års relevant bransjeerfaring, gode kunnskaper om norske bygge- og anleggskontrakter og dokumentert kompetanse innen ledelse av større prosjekter.

Du har relevant utdanning og gode kommunikasjonsferdigheter. Du motiveres av å ha mange baller i luften samtidig, og trives i rollen som forhandler og pådriver. Du har god gjennomføringskraft, med en strukturert tilnærming og løsningsorientering.

Med deg på veien får du ta del i et godt arbeidsmiljø der vi er opptatt av å vinne sammen. Du vil jobbe selvstendig, men alltid ha støtte rundt deg. Du vil arbeide i et regionalt selskap med en grønn profil der du har stor grad av påvirkningsmuligheter. Vi tilbyr gode betingelser og pensjons- og forsikringsordninger.

Kontaktinformasjon

Christer Thompson

Prosjektdirektør

+47 474 56 740

christer.thompson@tekb.no

Kjersti Rugland

HR-ansvarlig

+47 478 03 833

kjersti.rugland@tekb.no

Søk stilling

Vis flere stillinger: