Karl Arne Jespersen

Mesterhus avlyser rekordstor jubileumskonferanse

Tirsdag informerte Mesterhus sine konferansedeltakere om at den planlagte jubileumskonferansen som skulle funnet sted i København i slutten av mars nå er utsatt til starten av 2021.

- Det er med tungt hjerte at vi må informere at vi er nødt til å flytte årets Mesterhuskonferanse og vårt 50-årsjubileum. Vi kan ikke ta risikoen med å samle en så stor folkemengde på dette tidspunktet. Det aller viktigste for oss er at liv og helse ivaretas, heter det i en pressemelding fra kjeden.

- Slik situasjonen med koronaviruset har utviklet seg i Norge de siste dagene, tar vi ikke sjansen på å gjennomføre en så stor konferanse, sier kjededirektør i Mesterhus, Karl Arne Jespersen.

Han medgir at det er ekstra vemodig å utsette akkurat denne konferansen.

- Det er vemodig med tanke på at vi for første gang har fått påmelding fra bortimot 100 medlemsbedrifter, og nærmere 600 deltakere på en Mesterhuskonferanse, sier kjededirektør Karl Arne Jespersen, som sier at dette er mer enn 30 prosent flere deltakere enn tidligere. Han legger til at årets konferanse både skulle være et tilbakeblikk på Mesterhus sin 50 årige historie, men ikke minst et blikk fremover på hva som blir huskjedens fokus i årene som kommer.

- Nyhetslanseringer som skulle vises på konferansen slippes i slutten av mars, legger kjededirektøren til.

Mesterhus ønsker fortsatt å avholde konferansen i København, men dette blir i starten av 2021, på grunn av den uavklarte situasjonen med koronaviruset.