Rådgiver Brann og sikkerhet

Sweco former fremtidens byer og samfunn

Vi skaper bærekraftige bygg og effektiv infrastruktur. Sweco er Europas ledende rådgivende ingeniørselskap. Vi er over 16.000 medarbeidere i Nord-Europa og gjennomfører årlig prosjekter i 70 land over hele verden.

FirmaSweco Norge
FylkeVestfold og Telemark
StedPorsgrunn
Søknadsfrist01.04.2020

Vi søker stødig branningeniør

I Sweco møter du dyktige kolleger som setter pris på meningene dine. Sammen jobber dere på spennende og inspirerende prosjekter som skaper framtidens Norge. Jobben vår er å sørge for at dagens og morgendagens samfunn kan tilby alt det innbyggerne trenger; rent vann, varme boliger, effektiv transport og moderne sykehus. For å lykkes med det, må vi ha et tett samarbeid med kundene våre. Derfor er den typiske Sweco-medarbeideren både imøtekommende, faglig dyktig og engasjert i kundenes prosjekter.

Hos oss gjør du en forskjell. Sweco Norge har et sterkt fagmiljø innenfor brannteknikk med ca. 60 brannrådgivere. I region Telemark er vi fire kolleger som er engasjert i å utvikle nye, bærekraftige helhetsløsninger for våre kunder. Vi har en solid posisjon i Telemark, Buskerud, Vestfold og Agder og med våre totalt 100 ansatte er vi den klart største i vår bransje i Telemark. Nå ser vi etter deg som vil ha utviklende og interessante utfordringer i et bredt spekter av prosjekter sammen med hyggelige kolleger som ønsker å spille hverandre gode.

Du må gjerne være nyutdannet, eller ha noen års erfaring.

Hos oss vil du utvikle deg. Hos Sweco Porsgrunn vil du ta del i både tverrfaglige prosjekter der brannfaget inngår som en del av prosjekteringsgruppen og rene branntekniske prosjekter innen nybygg og eksisterende bygningsmasse. Du vil få samarbeide med fagfolk i øvrige regioner i Sweco Norge og fra kontorer i andre land i Sweco-konsernet. Med en personlig kompetanseutviklingsplan, nok av utfordrende arbeidsoppgaver og et tett samarbeid med kundene, vil du ha store muligheter til å utvikle deg.

Dine viktigste arbeidsoppgaver omfatter

  • Du utfører brannteknisk prosjektering og rådgivning i nybygg-/ombyggingsprosjekter.
  • Du delta i flerfaglige prosjekter i tett samarbeid med andre avdelinger/fagområder.

Dette kan du

  • Du har en bachelor- eller mastergrad.
  • Du har pågangsmot og ønsker personlig utvikling.
  • Du er en være lagspiller med gode samarbeidsevner og godt humør.
  • Du snakker og skriver godt norsk.
  • Du viser engasjement og ansvar.
  • Du er kunde- og løsningsorientert.
  • Du er kreativ og analytisk.

Søknader vurderes fortløpende.

Kontaktpersoner:

Anund Grane

Gruppeleder Brann, byggesak og eiendomsrådgivning

+47 900 18 274

anund.grane@sweco.no

Søk stilling

Vis flere stillinger: