Kalkulasjonsleder

Asker Entreprenør er et selskap i entreprenørkonsernet Ø.M. Fjeld med hovedkontor på Hvalstad i Asker, og regionkontorer i Nittedal, Follo/Østfold og på Ringerike.

Asker entreprenør har 170 ansatte fordelt på 110 funksjonærer og 60 fagarbeidere i betong og tømrerfaget. Bedriften og dens ansatte har bred erfaring med oppfølging av de aller fleste typer bygg i alle entreprisemodeller. Regionen i Nittedal har 60 ansatte og omsetter årlig ca NOK 550 millioner.

FirmaAsker Entreprenør
FylkeViken
StedHagan, Nittedal
Søknadsfristsnarest

Til vårt kontor på Hagan i Nittedal søker vi nå:

KALKULASJONSLEDER

UTFORDRINGER - ENGASJEMENT - TRIVSEL

Vi er en totalentreprenør som jobber med både private og offentlige kunder og vi bygger næringsbygg, boliger, skoler og barnehager. Prosjektene utvikles ofte i en samspillskontrakt med byggherren. Nå har vi behov for å styrke vår kompetanse og kapasitet i kalkylearbeidet og søker derfor en ny medarbeider.

Arbeidsoppgaver:

  • lede kalkulasjonsarbeidet fra forespørsel til ferdig tilbud i samarbeid med kollegaer
  • utarbeide mengdebeskrivelser og kalkyle
  • innhente og evaluere tilbud fra underentreprenører og leverandører
  • delta i forhandlings- og kontraktsmøter
  • bistå prosjektledere i prosjektets oppstartsfase med oppfølging av leveranse- og gjennomføringsplaner
  • gjennomføre etterkalkyler.

Du har byggeteknisk utdannelse som ingeniør/sivilingeniør og flere års erfaring med byggeprosjekter hos entreprenør, RIB eller konsulent. Vi tror du arbeider med kalkulasjon i dag og at du vil utvikle deg videre innen dette fagområdet. Kanskje er du prosjektleder og har jobbet med kalkulasjon tidligere. Du har solid erfaring og god kunnskap om relevante IT-verktøy og stor interesse for digitale løsninger.

Du er strukturert, har god økonomisk forståelse, liker å samarbeide med kollegaer og du trives med å lede/koordinere arbeidsprosesser. Det er et krav at du kan formulere deg godt på norsk, både skriftlig og muntlig.

I Asker Entreprenør vil du få store påvirkningsmuligheter i en organisasjon med egne fagarbeidere, korte beslutningsveier og fokus på digitalisering og forenkling. I tillegg vil du kunne bidra til å styrke organisasjonen gjennom å ta i bruk ny teknologi som understøtter kalkylearbeidet.

Ønskes ytterligere informasjon om stillingen, kan du kontakte Compass Human Resources ved Johnny Aastad på telefon 909 80 198. Alle henvendelser behandles konfidensielt. Søknad med CV lastes opp snarest via søknadsknappen på denne siden

Vis flere stillinger: