Senior veiplanlegger

Ingen vet nøyaktig hvordan fremtiden blir. Én ting er likevel sikkert: Vi møter den best med engasjement og nysgjerrighet, og vi må fortsette å spille hverandre gode. Sweco er for alle som vil forme fremtidens byer og samfunn.

FirmaSweco Norge
FylkeViken
StedSarpsborg
Søknadsfrist29.03.2020

Vil du være med å utvikle trygge veier?

I Sweco møter du dyktige kolleger og ledere som setter pris på meningene dine. Sammen jobber dere på spennende og utfordrende prosjekter som skaper framtidens Norge. Jobben vår er å sørge for at dagens og morgendagens samfunn kan tilby alt det innbyggerne forventer; rent vann, varme boliger, effektiv transport og moderne sykehus. For å lykkes med det, må vi ha et tett samarbeid med kundene. Derfor er den typiske Sweco-medarbeideren en person som alltid er profesjonell, faglig dyktig og engasjert i kundenes prosjekter.

Hos oss gjør du en forskjell. Du kommer inn i en engasjert og sterk flerfaglig gruppe. Arbeidsmiljøet er godt og sosialt, og for oss er det viktig at du har det bra på jobb. Som vegplanlegger blir du del av et team som nå består av 15 veg- og arealplanleggere. Gruppen har ulik spredning i alder og erfaring, men alle er nysgjerrige og engasjerte. Med deg på laget øker kapasiteten, slik at vi kan gjennomføre enda flere prosjekter i fremtiden. Vi søker deg som tar ansvar og initiativ, deler kunnskap og bidrar til å gjøre dine kollegaer gode. Du er analytisk og opptatt av å utvikle deg, samtidig som at du har fokus på forretningsmessige mål.

Hos oss vil du utvikle deg. Du blir en verdifull bidragsyter for å videreutvikle det sterke vei-miljøet i Sweco. Vi har nok å henge fingrene i, og du får bryne deg på spennende og krevende prosjekter i hele landet. Vi er blant annet engasjert i større samferdselsprosjekter i Nedre Glomma-regionen, men vi jobber også i prosjekter med våre kollegaer i hele Norge. Stillingen kan tilpasses din kompetanse i tråd med kontorets behov, og du vil i høy grad kunne påvirke din egen hverdag.

Dine arbeidsoppgaver består blant annet av:

  • Gjennom prosjektering og prosjektledelse du bidra med kreative, bærekraftige og forretningsmessige løsninger i prosjektene lokalt og andre steder i landet.
  • Disiplinledelse.
  • Anbudsprosesser, beskrivelse og kontrahering.
  • Kompetanseheving av enheten og vei-miljøet.

Dette kan du

  • Du er sivilingeniør/ingeniør innen samferdsel.
  • Du har helst minst 5 års erfaring fra rådgiver, entreprenør eller offentlig virksomhet
  • Du bør beherske relevante programvarer som Novapoint, G-prog, AutoCad mm. og har interesse for modellbasert prosjektering.
  • Du må kjenne til relevant grunnlag for vei-prosjektering og -bygging, eksempelvis Statens Vegvesens håndbøker og kommunale normer.

Søknadene behandles fortløpende. Du trenger ikke legge ved søknadsbrev da vi kun vektlegger din CV i denne innledende runden.

Vi benytter oss av Semac bakgrunnssjekk i vår rekrutteringsprosess.

Kontaktpersoner:

Ingunn Skei

Gruppeleder

+47 918 55 449

ingunn.skei@sweco.no

Søk stilling

Vis flere stillinger: