Distriktsleder Bergen

Kruse Smith er en av Norges ledende privateide entreprenører med nasjonalt nedslagsfelt. Selskapets forretningsområder er bygg og anlegg. Selskapet ble etablert i Kristiansand i 1935, og har i dag rundt 720 ansatte i lokasjoner langs kysten mellom Oslo og Bergen med hovedkontor i Kristiansand. Konsernets omsetning i 2018 var ca. 3,9 mrd.

FirmaKruse Smith
FylkeVestland
StedBergen
Søknadsfrist29.03.2020

Tillitsvekkende relasjonsbygger som setter Kruse Smith på bransjekartet i Bergen

Kruse Smith har klare vekstambisjoner i Bergen og står bak store prosjekter som nybygg for Høgskulen på Vestlandet og OpusXIV lokalt og konserthuset i Stavanger nasjonalt. For å løfte frem suksesshistoriene og posisjonere selskapet inn mot det lokale markedet søker vi nå etter en tillitsskapende, kommersiell og troverdig leder som trives i front - i dialog med kunder og på byggeplass.

For å understøtte vekstambisjonen har selskapet nylig tatt viktige grep. Ledelse av prosjektutvikling- og gjennomføring håndteres i egne linjer regionalt, slik at distriktsleder kan jobbe dedikert med utadrettet markedsarbeid og ordreinngang, tidligfase kundekontakt og kulturbygging internt.

Hos Kruse Smith får du mulighet til å jobbe i et selskap som både har musklene og erfaringen til å realisere de mest omfattende og komplekse prosjektene. Selskapet ligger helt i front når det gjelder både teknologi- og metodebruk, og ønsker du å lede i et fremtidsrettet miljø med stort potensiale er dette muligheten for det.

Den rette kandidat har inngående markedskjennskap i Bergen og relevant høyere utdanning. Videre trives du i skjæringspunktet mellom utadrettet markeds- og kundepleie og tydelig inkluderende ledelse internt.

Stillingen er lokalisert i Bergen og rapporterer til regiondirektør Kristin Stømer Frafjord.

For spørsmål om stillingen, kontakt Visindi v/Jon Gjerde på tlf. 958 44 394, Hege Rødland på tlf. 916 17 560 eller Rasmus Haugen Sandvik på tlf. 473 021 52. Send søknad med CV via ”stillinger” på Visindi.no snarest, og senest innen 29. mars 2020. Alle henvendelser behandles konfidensielt, om ønskelig også overfor oppdragsgiver.

Søk stilling

Vis flere stillinger: