- I 2020 skal vi passere en halv milliard kroner i omsetning, sier administrerende direktør Jan-Arild Kingwick i HRP. Arkivfoto.

Sterk vekst på topp- og bunnlinje for HRP

HRP leverte stor vekst både i omsetning og resultat i 2019. Omsetningen endte på 391 millioner kroner, og resultatet før skatt viser et overskudd på 30,3 millioner kroner. I 2020 sikter de seg mot en halv milliard i ometning.

- Vi er svært tilfreds med vekst og resultater i et år hvor vi har brukt betydelige ressurser på vekst og utvikling, sier administrerende direktør Jan-Arild Kingswick i en pressemelding.

HRP er nå representert som et landsdekkende prosjektledelsesselskap med totalt 20 kontorer fordelt fra Finnmark i nord til Vestfold og Østfold i sør. 

Jan-Arild Kingswick er optimistisk for 2020.

- Mye av den totale veksten i omsetning kom i siste halvår av 2019. Vi er 100 ansatte flere i år enn ved inngangen av 2019. Dette gjør at vi har hatt stort trykk allerede fra starten av året, og vi har en historisk høy ordrereserve. I 2020 skal vi passere en halv milliard kroner i omsetning,  sier han i meldingen.