Selger

Ramudden er et ekspansivt rådgivnings- og utleieselskap som tilbyr løsninger og materiell for sikring av arbeidsområder innenfor anlegg, bygg, jernbane og industri. Selskapet ble etablert i Sverige i 2005 og er i tillegg etablert i Norge, Finland og Estland. Konsernet omsatte i 2019 for 2,2 milliarder NOK.

Ambisjonene for videre vekst i Norge er store og vi er i ferd med å bli en landsdekkende aktør innen rådgivning, planlegging og sikring av arbeidsområder og ulike kulturarrangement. Våre avdelinger er lokalisert i Bergen, Stavanger, Drammen, Haugesund, Ålesund, Steinkjer, Trondheim, Hamar, Porsgrunn, Kristiansand, Oslo Hvam og Oslo Vinterbro.

FirmaRamudden
FylkeViken
StedVinterbro
Søknadsfrist23.03.2020

Ramudden har gjennom de siste årene hatt en betydelig vekst i en bransje med svært stor aktivitet. Vi leverer tjenester innenfor bygg-, samferdsel- og baneprosjekter med alt fra offentlige søknader, rådgivning og utarbeidelse av varslingsplaner, i tillegg til levering og plassering av riktig materiell. Størrelse på prosjekter kan variere fra små kunder til store entreprenører og byggherrer.

Til avdelingen på Vinterbro har vi nå behov for en ny Selger, som blir en viktig bidragsyter i vår satsing på vekst i området fra Follo mot Halden og Ørje. Du vil være en del av et nasjonalt salgsteam på 8 selgere og rapportere til lokal Salgsleder.

Kandidaten vi er ute etter har god erfaring fra oppsøkende B2B salg og har gjerne jobbet innenfor bygg- og anlegg, utleie, industri eller tilsvarende. Ingen ulempe om du har erfaring fra utarbeidelse av anbud/tilbud mot offentlige- og private kunder.

Arbeidsoppgaver:

  • Oppsøkende salg og relasjonsbygging av nye potensielle kunder
  • Ivareta og følge opp eksisterende kundeportefølje på en god måte.
  • Gjennom godt teamarbeid sørge for at avdelingen og Ramudden når sine mål
  • Involvere prosjektledere annen kompetanse når det er nødvendig eks.vis i kundemøter
  • Følge med på hva som skjer i bransjen, overvåkning av anbudsportaler etc.
  • Sammen med ledelse/prosjektledere kalkulere og utarbeide gode tilbud basert på lønnsomhet
  • Delta på markedsaktiviteter (messer etc.)

Kvalifikasjoner

Relevant utdanning utover videregående skole er fordelaktig, men på den annen side så er rett person og rett erfaring det viktigste for oss. I Ramudden er vi svært stolte over de tjenester og materiell vi leverer og en selger hos oss må kunne identifisere seg med samme stolthet og eierskap. Du må kunne kommunisere godt både muntlig/skriftlig på norsk og engelsk, inneha en god forretnings- og økonomiforståelse og beherske nødvendige dataverktøy (MS Office). Det er nødvendig at du har førerkort klasse B.

Egenskaper

Du trives med høy aktivitet, er i stand til å ha flere baller i luften og har evnen til å gjøre de rette prioriteringene. Du er uredd, men samtidig så innehar du den nødvendige ydmykheten for å lykkes med relasjonsbygging på alle nivåer. Stillingen krever at du kan jobbe strukturert, men samtidig må du evne å takle ad hoc oppgaver som kan dukke opp. Sist men ikke minst, du trives av å skape gode lønnsomme resultater og fornøyde kunder.

Vi tilbyr:

En spennende og selvstendig stilling i et solid selskap med gode muligheter for faglig og personlig utvikling. Stillingen innebærer at du vil disponere firmabil. Ramudden har som mål å bli ledende i Norge på å lage sikre arbeidsområder langs vei, for industrien og på byggeplasser. Hos oss vil du ha stor mulighet til å gjøre en forskjell!

For ytterligere informasjon om stillingen kan du kontakte våre Senior Rådgivere i Dfind Per Ivar Elton på telefon 90 92 04 62 evt. perivar.elton@dfind.no, eller Hallgeir Bakken på telefon 90 55 12 02 evt. hallgeir.bakken@dfind.no.

Søknadsfristen er satt til 23. mars og du søker viadenne siden

Vis flere stillinger: