Prosjektleder Arbeidsvarsling

Ramudden er et ekspansivt rådgivnings- og utleieselskap som tilbyr løsninger og materiell for sikring av arbeidsområder innenfor anlegg, bygg, jernbane og industri. Selskapet ble etablert i Sverige i 2005 og er i tillegg etablert i Norge, Finland og Estland. Konsernet omsatte i 2019 for 2,2 milliarder NOK.

Ambisjonene for videre vekst i Norge er store og vi er i ferd med å bli en landsdekkende aktør innen rådgivning, planlegging og sikring av arbeidsområder og ulike kulturarrangement. Våre avdelinger er lokalisert i Bergen, Stavanger, Drammen, Haugesund, Ålesund, Steinkjer, Trondheim, Hamar, Porsgrunn, Kristiansand, Oslo Hvam og Oslo Vinterbro.

FirmaRamudden
FylkeViken
StedVinterbro
Søknadsfrist23.03.2020

Ramudden har gjennom de siste årene hatt en betydelig vekst i en bransje med svært stor aktivitet. Vi leverer tjenester innenfor bygg-, samferdsel-og baneprosjekter med alt fra offentlige søknader, rådgivning og utarbeidelse av varslingsplaner, i tillegg til levering og plassering av riktig materiell. Størrelse på prosjekter kan variere fra små kunder til store entreprenører og byggherrer.

Til avdelingen på Vinterbro har vi nå behov for en ny Prosjektleder, som blir en viktig bidragsyter i vår satsing på vekst i området fra Follo mot Halden og Ørje.

Som prosjektleder vil du bl.a. ha oppgaver som:

  • Bistå med offentlige søknader og utarbeidelse av arbeidsvarslingsplaner
  • Delta i utarbeidelsen av effektive og trygge trafikale løsninger.
  • Prioritere og løse kundeforespørsler
  • Bidra med teknisk ekspertise i kundemøter og ved befaringer sammen med våre andre driftsledere og salgsressurser
  • Utvikle og vedlikeholde gode kunderelasjoner og samarbeidspartnere
  • Deltakelse på byggemøter
  • Sørge for lønnsomhet i prosjektene dine

Kvalifikasjoner

Kandidaten vi er ute etter trenger nødvendigvis ikke ha en bachelor innen tekniske fag, men kanskje har du gjennomført teknisk fagskole eller tilsvarende. Det er ingen ulempe om du f.eks. har gjennomført arbeidsvarsling kurs eller kommer fra en tilsvarende type jobb.

Sentralt for oss er at du ser viktigheten av den jobben vi er satt til å gjøre, og de tjenester og materiell vi leverer. Din erfaring er i hovedsak fra bygg- og anleggsbransjen og kanskje har du erfaring som bas eller byggeleder. Du bør mao. kjenne godt til hva som skjer på en byggeplass og de mekanismer og prosesser som preger hverdagen der. For Ramudden skal HMS stå i høysetet enten det er for medarbeidere på byggeplass eller om det er for publikum som ferdes på utsiden av byggeplassen.

Du behersker godt alle MS Office programmer og det er ingen ulempe hvis du har erfaring fra Visio, Geomatikk eller Isycase. Du må også kunne formulere deg bra muntlig/skriftlig på norsk og engelsk, samt inneha en god økonomiforståelse.

Egenskaper

Du trives med høy aktivitet, er i stand til å ha flere baller i luften og har evnen til å gjøre de rette prioriteringene. Stillingen krever at du kan jobbe strukturert, men samtidig må du evne å takle ad hoc oppgaver som kan dukke opp.

Vi tilbyr

Vi tilbyr en spennende og selvstendig stilling i et solid selskap med gode muligheter for faglig og personlig utvikling. Ramudden AS har som mål å bli ledende i Norge på å lage sikre arbeidsområder langs vei, for industrien og på byggeplasser. Hos oss vil du ha stor mulighet til gjøre en forskjell!

For ytterligere informasjon om stillingen kan du kontakte våre Senior Rådgivere i Dfind Per Ivar Elton på telefon 90 92 04 62 evt. perivar.elton@dfind.no, eller Hallgeir Bakken på telefon 90 55 12 02 evt. hallgeir.bakken@dfind.no.

Søknadsfristen er satt til 23. mars og du søker via søk her knappen på denne siden

Vis flere stillinger: