Jan Nysted og Are Ellingsve.

Ny XL-BYGG butikk på Storsteinnes

Mandag åpnet XL-BYGG Nysted dørene til sin nye butikk. Åpningen markerer sluttføring av en større ombygging og anlegget.

Nysted AS betjener store deler av Troms fra sin base på Storsteinnes og er en totalleverandør av byggevarer, boliger og byggtekniske tjenester. Bedriften ble etablert i 1961 og har i dag 80 medarbeidere fordelt på byggevarehuset og entreprenørdelen. Nysted AS er fra 1. januar 2020 medlem i Mestergruppen og er i tillegg til å være den del av XL-BYGG, også Mesterhus-forhandler.

Etter at kjededirektør i XL-BYGG, Are Ellingsve, hadde markert den offisielle åpningen kunne en stolt eier og daglig leder Jan Nysted slippe kundene inn i den nye butikken.

– Dette har vært en utrolig artig dag. Kundene har strømmet til og vi har fått bare hyggelige tilbakemeldinger på vårt nye anlegg, sier butikksjef Gunnar Hansen i en pressemelding.

– Overgangen til XL-BYGG har vært spennende og riktig, også med tanke på at vi allerede har vært Mesterhus-forhandler siden 2015, legger Jan Nysted til.

– At en solid bedrift som Nysted AS nå er en del av XL-BYGG-familien er både etterlengtet og selvfølgelig svært gledelig for oss. Med dette samarbeidet styrker vi oss ytterligere i Nord-Norge, uttaler kjededirektør i XL-BYGG, Are Ellingsve.