Gruppeleder Geo-fag

Sweco former fremtidens byer og samfunn

Vi skaper bærekraftige bygg og effektiv infrastruktur. Sweco er Europas ledende rådgivende ingeniørselskap. Vi er over 16.000 medarbeidere i Nord-Europa og gjennomfører årlig prosjekter i 70 land over hele verden. Historien vår handler om fremtiden, slik den alltid har gjort. Det å forberede samfunnet på kommende behov og utfordringer har alltid vært grunnlaget for Swecos virksomhet. Vi er bevisst vårt samfunnsansvar og jobben vår er å finne helhetlige løsninger på morgendagens utfordringer.

FirmaSweco Norge
FylkeVestland
StedBergen
Søknadsfrist15.03.2020

I Sweco møter du dyktige kolleger som setter pris på meningene dine. Sammen jobber vi på spennende og inspirerende prosjekter som skaper framtidens Norge. Jobben vår er å sørge for at dagens og morgendagens samfunn kan tilby alt det innbyggerne trenger; rent vann, varme boliger, effektiv transport og moderne sykehus.

Hos oss gjør du en forskjell. Vi ser etter deg som ser muligheter i markedet og i mennesker. Du ønsker å være leder, og tar initiativ til å utvikle medarbeidere og avdelingen i takt med kundenes ønsker og samfunnets behov. Du er opptatt av å bidra til bærekraftige løsninger og er nysgjerrig på nye digitale muligheter. Du må gjerne ha ledererfaring, men vi vurderer gjerne også deg som ikke har fått sjansen ennå.

Hos oss vil du utvikle deg. Du blir en del av en offensiv og nytenkende ledergruppe som har et stort engasjement for medarbeidere og kunder. Vi leverer gode resultater for både kundene og eierne våre. Du vil være med å bestemme retning, påvirke prosjektene vi gjennomfører og utviklingen av samfunnet vi lever i. Du vil få gjennomføre vår lederskole og få kurs og opplæring i bl.a. prosjekteierstyring.

Ved Swecos kontor på Fantoft i Bergen møter du et av Norges ledende geofagmiljøer med nærmere 40 medarbeidere. Nå er avdeling for geofag og feltundersøkelser blitt så stor at vi ønsker å dele opp en av gruppene våre, og derfor søker vi etter en ny gruppeleder. Inndelingen venter vi med å bestemme til du er på plass, men det kan bli aktuelt å lede både geologer, ingeniørgeologer, miljøgeologer, hydrogeologer og geoteknikere.

Avdelingen har et fantastisk arbeidsmiljø preget av samhold, positivitet og lagspill. Dine nye kolleger er svært dyktige, med stor variasjon i utdannelse og erfaring, noe som gjør at vi kan levere gode tverrfaglige geo-tjenester til våre kunder

Sweco former fremtiden bærekraftige byer og samfunn. For tiden er vi blant annet engasjert i store prosjekter som Bybanen til Fyllingsdalen, E16/Vossebanen mellom Arna og Stanghelle, Sykkelstamveien i Stavanger, fergefri E39, Holen skole og nytt Fylkesbygg for Vestland Fylkeskommune.

Dette kan du

  • Du har en bachelor eller mastergrad.
  • Du har minimum fem års erfaring innen enten bygg- og anleggsbransjen, ledelse eller teknologiutvikling.
  • Du er engasjert, skaper en god atmosfære og støtter folk rundt deg

Kontaktpersoner:

Elisabeth Baird

Avdelingsleder Geofag og Feltundersøkelser

+47 938 45 373

elisabeth.baird@sweco.no

Søk stilling

Vis flere stillinger: