Gruppeleder Bru

Sweco former fremtidens byer og samfunn. Vi er Europas ledende rådgivende ingeniørselskap med over 16.000 medarbeidere i Nord-Europa. Som eneste rådgivende ingeniørselskap i Norden kom vi i 2016 med på listen over verdens 200 største grønne selskaper (Carbon Clean 200).

Historien vår handler om fremtiden, slik den alltid har gjort. Det å forberede samfunnet på kommende behov og utfordringer har alltid vært grunnlaget for Swecos virksomhet. Vi er bevisst vårt samfunnsansvar og jobben vår er å finne helhetlige løsninger på morgendagens utfordringer.

FirmaSweco Norge
FylkeVestland
StedBergen
Søknadsfrist15.03.2020

Vil du være med å krysse en fjord?

I Sweco møter du dyktige kolleger som setter pris på meningene dine. Sammen jobber dere på spennende og inspirerende prosjekter som skaper framtidens Norge. Jobben vår er å sørge for at dagens og morgendagens samfunn kan tilby alt det innbyggerne trenger; rent vann, varme boliger, effektiv transport og moderne sykehus.

Nå søker vi gruppeleder til brumiljøet vårt i Bergen

Hos oss gjør du en forskjell. Vi ser etter deg som tar ansvar og får ting gjort. Du trenger ikke å ha lang erfaring som leder, men ha genuin interesse for mennesker, et ønske om å være leder og å lykkes gjennom andre. Du vil være med å bestemme retning, påvirke prosjektene vi gjennomfører og utviklingen av samfunnet vi lever i. For tiden jobber brugruppen med Bybanen til Fyllingsdalen, E16/Vossebanen mellom Arna og Stanghelle, Sykkelstamveien i Stavanger og fergefri E39.

Hos oss får du utvikle deg. Som gruppeleder bru blir du en del av ledergruppen til Vestlandets største konstruksjonsmiljø. Vi har ulik bakgrunn og utfyller hverandres styrker og svakheter. Vi ønsker at du får brukt dine styrker til å gjøre oss bedre og ruste oss for fremtiden. Vi er opptatt av at du får utvikle deg og tilbyr lederutviklingskurs, og kurs i prosjektstyring.

Brugruppen består av 18 faglig dyktige medarbeidere med god variasjon mellom juniorer og seniorer. Gjennom våre forgjengere Instanes og Opticonsult har vi bygget bruer på vestlandet i nesten 100 år. Vi har sterkt fokus på våre verdier: Lagspiller, Engasjert, Nytenkende og Ansvarlig. Dette gjenspeiles i et svært godt arbeidsmiljø og en veletablert kultur for samarbeid og gjensidig bistand.

Dette kan du

  • Du har bachelor- eller mastergrad
  • Du har min. fem års erfaring som ingeniør eller innen ledelse eller teknologiutvikling.

Om du tror du kan passe helt eller delvis til stillingen så vennligst ta kontakt.

Kontaktpersoner:

Kristian Rommetveit Dahl

Avdelingsleder Bygg og Anlegg

+47 926 36 395

kristian.rommetveit.dahl@sweco.no

Søk stilling

Vis flere stillinger: