Lærling

Consto AnleggØst er et datterselskap i det landsdekkende bygg- og anleggskonsernet Consto. Constos datterselskaper driver sine virksomheter på Svalbard, i Nord-Norge, Midt-Norge, Vestlandet, Sørlandet og Østlandet. Konsernet har også byggevirksomhet i Sverige gjennom datterselskapet Consto AB. Konsernet har over 1 000 ansatte i Norge og Sverige. Hovedkontor i Norge er i Tromsø, hovedkontor i Sverige er i Karlstad. Se vår hjemmeside for mer informasjon www.consto.no.

FirmaConsto Anlegg Øst
FylkeViken
StedSkedsmokorset
Søknadsfrist01.05.2020

I vår anleggsvirksomhet på Østlandet søker vi nå etter lærlinger innen vei- og anleggsfaget og anleggsmaskinførerfaget med oppstart medio august 2020.

I anlegg bygger du for eksempel jernbane, veier, kraftstasjoner og høydebasseng. Du reiser rundt der jobbene er, og bor på brakke dersom avstanden til prosjektet blir for lang.

Consto Anlegg Øst ble godkjent opplæringsbedrift i 2019, og i høst fikk vi vår første lærling som anleggsmaskinfører, noe som har vært en stor suksess. Nå gleder vi oss til å ta inn flere! Kanskje det er deg?

Arbeidsoppgaver

Som lærling i Consto Anlegg får du ta del i en hverdag fylt med varierte, lærerike og utfordrende arbeidsoppgaver. Du vil bli en del av et arbeidslag og får delta i store og små prosjekter som er relevant for din læreplan. Vi gir deg opplæring i ditt fag i henhold til fastlagt læreplan.

Kvalifikasjoner

  • Fullført og bestått videregående skole VG1 og VG2
  • Lite fravær

Har du ikke gjennomført videregående opplæring med relevant fagretning?

Da kan et alternativt løp være å være praksiskandidat hos oss. Da må du ha dokumentert minst 25 prosent lengre relevant praksis enn vanlig læretid i videregående opplæring (vanligvis 5 år) samtidig som du må bestå teorieksamen for praksiskandidater.

Personlige egenskaper

  • Vi søker etter initiativrike og motiverte lærlinger med interesse for anleggsfaget.
  • Du bør være ansvarsbevisst og like å samarbeide med andre.

Vi tilbyr

  • Fagopplæring av høy standard og spennende prosjekter i læretiden.
  • Lønn i henhold til tariffavtale.
  • Uformelt og hyggelig arbeidsmiljø

Arbeidssted vil være på våre anleggsprosjekter på Østlandet.

Kontaktinformasjon

Therese Advocaat Moltu

HR sjef

92 24 50 21

Søk her

Vis flere stillinger: