Gruppeleder VA og miljø

Sweco former fremtidens byer og samfunn

Vi skaper bærekraftige bygg og effektiv infrastruktur. Sweco er Europas ledende rådgivende ingeniørselskap. Vi er over 16.000 medarbeidere i Nord-Europa og gjennomfører årlig prosjekter i 70 land over hele verden.

FirmaSweco Norge
FylkeViken
StedSki
Søknadsfrist15.03.2020

Er du klar for å lede vårt sterke fagmiljø innen overvann, VA og miljøfag?

I Sweco møter du dyktige kolleger som setter pris på meningene dine. Sammen jobber dere på spennende og inspirerende prosjekter som skaper framtidens Norge. Jobben vår er å sørge for at dagens og morgendagens samfunn kan tilby alt det innbyggerne trenger; rent vann, varme boliger, effektiv transport og moderne sykehus. For å lykkes med det, må vi ha et tett samarbeid med kundene våre. Derfor er den typiske Sweco-medarbeideren både imøtekommende, faglig dyktig og engasjert i kundenes prosjekter.

Hos oss gjør du en forskjell. Klimaendringene stiller nye og stadig større krav til oss som skal sørge for at samfunnet klarer å håndtere en varmere klode med våtere og villere vær. Ved Infrastrukturavdelingen i Ski vil du møte kolleger som er sterkt engasjert i å utvikle nye ideer og metoder som kan bidra til å finne de beste løsningene for morgendagens samfunn. Vi samarbeider tett med kundene våre for å finne kreative, bærekraftige og forretningsmessige løsninger i alle faser av prosjektene. Nå ser vi etter deg som har noen års erfaring, er god til å kommunisere, og kan videreutvikle de sterke fagmiljøene i gruppen vår.

Hos oss vil du utvikle deg. Som leder får du forretningsmessig ansvar for gruppen og tett kontakt med kundene. Her får du utvikle dine evner til å bygge gode relasjoner. Gruppen betjener en rekke offentlige og private kunder med tjenester som; k limatilpasset overvannshåndtering, modellering (f.eks. skybruddsplaner), prosjektering av vann og avløpsanlegg, forurenset grunn, miljøkartlegging, miljøoppfølgingsplaner, risiko- og sårbarhetsanalyser, renovasjon og sirkulær økonomi. Du vil sikre at vi leverer rett kvalitet til riktig tid og pris i prosjektene vi gjennomfører. Du blir også en verdifull del av ledergruppen i Ski, der du får rik anledning til å videreutvikle både gruppen og dine egne lederegenskaper.

Dine viktigste arbeidsoppgaver omfatter

  • Personaloppfølging av gruppens medarbeidere.
  • Inngå i avdelingens og regionens lederteam, der strategisk utvikling står høyt på agendaen.
  • Markedsarbeid og anskaffelse av prosjekter.
  • Ressursstyring, rekruttering og resultatansvar for gruppen.
  • Sørge for at Swecos interne prosesser og rutiner følges.

Dette kan du

  • Du har en bachelor/master innenfor VA eller annet relevant fagområde.
  • Du har prosjekterfaring, fortrinnsvis fra rådgiverbransjen.
  • Du ønsker å lede og utvikle et team.
  • Du er strukturert og god til å overvåke økonomiske drivere og identifisere risiko.
  • Du er engasjert og stabil, og håndterer krevende situasjoner.
  • Du har evne til å prioritere arbeidsoppgavene dine i en hektisk hverdag.

Søknader vurderes fortløpende.

Kontaktpersoner:

Kristin Skjold Larsen

Ambire

90969051

ksl@ambire.no

Søk stilling

Vis flere stillinger: