Prosjektledere

Techconsult AS er et norsk selskap som tilbyr konsulent- og rekrutteringstjenester til oppdragsgivere innen de tekniske og prosjektadministrative fagområdene.

Selskapet har kontorer i Bergen, Oslo, Stavanger og Molde i Norge samt Teesside (Newcastle) i Storbritannia.

Techconsult AS opererer nasjonalt og internasjonalt i segmentene Offshore, Bygg og Anlegg, Energi, Skip og Industri samt offentlige og halvoffentlige foretak.

FirmaTechconsult
FylkeOslo
Søknadsfrist01.03.2020

Techconsult er bindeleddet mellom dyktige mennesker og krevende jobber. For en av våre kunder søker vi nå etter Prosjektledere.

Kunden har behov for 1-3 prosjektledere til et eller flere av sine prosjekt for bussanlegg. Estimert omfang er inntil 100% stilling for hver prosjektleder med mulig nedtrapping i oppdragets siste fase.

Prosjekt 1:

Prosjektets målsetting er å etablere et nytt midlertidig bussanlegg for ca. 60 leddbusser. Anlegget skal utstyres med verkstedbygg, kontorbygg, tankløsninger for biodiesel (HVO) og strømforsyning for elektriske busser. Anlegget er ønsket ferdig til planlagt ruteendring april 2021 og skal være i drift fram til 2027.

Prosjekt 2:

Prosjektets målsetting er å etablere et midlertidig bussanlegg for ca. 150 busser. Hovedsakelig leddbusser (19 m), men også dobbeltleddede busser (24 m). Anlegget skal utstyres som et fullverdig bussanlegg med alle servicefunksjoner. Det forutsettes etablering av infrastruktur for elektrisk drift. Anlegget vil være hovedanlegg for ny kjørekontrakt for Oslo Indre by og må være klar til bruk i april 2022.

Prosjekt 3:

Prosjektets målsetting er å sikre at eksisterende bussanlegg blir tilrettelagt for drift av de busstørrelser og energiformer som følger av Ruters anbudskonkurranse for busslinjer i Oslo syd med oppstart oktober 2021. I første fase skal det bygges ny vaskehall som tilbygg til eksisterende verkstedbygg. Det skal deretter etableres nettstasjoner og tranformatorkapasitet for 10MW strøm.

Krav til Kompetanse:

Vi søker prosjektledere med solid erfaring i gjennomføring av sammensatte byggeprosjekter med mange interessenter og tøffe krav til framdrift.

Generell bygg- og anleggsfaglig bakgrunn og innsikt er viktig i disse prosjektene, eventuelt spisset med elektrofaglig kompetanse. Det er også relevant med kunnskap om elektriske energiløsninger innenfor samferdsel og mobilitet.

Personlig egenskaper:

Prosjektene krever en strukturert tilnærming og evne til god kommunikasjon med flere parallelle interessenter.

Stillingens spesifikasjoner:

Søknadsfristen for denne stillingen er 01.03.20, men vi vil også vurdere kandidater til lignende eller andre relevante stillinger fortløpende.

Arbeidssted: Oslo

Oppstart: Snarest eller senest 1.mai

Varighet: 31.12.21/31.08.22

Techconsult tilbyr deg som ansatt:

  • Markedsmessige betingelser
  • Faglig utvikling og fleksibilitet gjennom å jobbe i prosjekter hos de største aktørene innen olje-, gass- og landbasert industri
  • God oppfølging av den enkelte medarbeider
  • Forsikringsordninger
  • Sosiale aktiviteter for de ansatte
  • Støtte til fysisk utvikling og trening

Techconsult vektlegger å være nær våre ansatte, og vi fokuserer på å være en profesjonell, sikker og hyggelig arbeidsgiver hvor du tydelig skal merke at fokus er på deg.

Har du spørsmål rundt stillingen er det bare å kontakte meg, Kjell Åsen, på e-post: kjell.aasen@techconsult.no

Vis flere stillinger: