BIM-tekniker

Bjørn Bygg AS er etablert med hovedkontor i Tromsø og distriktskontorer i Harstad, Narvik, Bardufoss, Finnsnes, Alta og Kirkenes. Selskapet har rundt 450 ansatte og en årlig omsetning på omlag 1500 MNOK. Vi driver allsidig virksomhet innenfor nybygg, rehabilitering og vedlikehold for både private og offentlige byggherrer.

FirmaPeab Bjørn Bygg
FylkeTroms og Finnmark
StedTromsø
Søknadsfrist13.03.2020

BIM-tekniker søkes til Tromsø

Til vårt kontor og fagmiljø i Tromsø søker vi etter en BIM tekniker som kan bidra med sin fagkunnskap på våre prosjekter.

Som BIM tekniker vil sentrale arbeidsoppgaver være utvikling og oppfølging av prosjekter i kalkulasjons- prosjekterings- og byggefasen gjennom bruk av digitale verktøy som Solibri Model Checker og ArchiCAD eller tilsvarende modelleringsprogram.

Vi søker deg som

  • gjerne har teknisk erfaring eller utdanningsbakgrunn, men like viktig er det at du trives med å bruke data som arbeidsverktøy
  • er nysgjerrig, tenker "helhet" og opptatt av å levere kvalitet
  • kjenner deg igjen i våre verdier; jordnær, utviklende, personlig og pålitelig

Det er en stor fordel at du har bakgrunn fra håndverksfag, uavhengig av retning. Hvis du i tillegg har gått teknisk fagskole eller tatt en ingeniørgrad på universitetet er det en fordel, men ikke et krav.

Som person trives du i team og bidrar til positivt arbeidsmiljø gjennom egen væremåte.

Vi tilbyr utfordrende arbeidsoppgaver, konkurransedyktig lønn samt svært gode pensjons- og personforsikringsordninger inkl. AFP etc.

Søknad og CV lastes opp i vår rekrutteringsløsning via www.peab.no

Søknadsfrist 13.03.2020

Søk stillingen

Kontaktperson:

Lars Bangsund Jacobsen, Prosjekteringsleder

Telefon: 976 45 488

Vis flere stillinger: