Direktør drift og marked

Oslo Areal er et miljøbevisst eiendomsselskap i vekst med fokus på kontoreiendommer nær kommunikasjonsknutepunkt i Osloområdet. Eiendomsporteføljen består av 19 eiendommer med en verdi på over kr 10 mrd og årlige leieinntekter på over kr 500 mill. Selskapet vil bidra til at Oslo blir en enda bedre by å arbeide, leve og bo i gjennom utviklingsprosjekter og forvaltning av eiendommene.

FirmaOslo Areal
FylkeOslo
Søknadsfristsnarest

Oslo Areal skal være en foretrukket utleier av næringseiendom, med attraktive konsepter og tjenester. Hovedoppgaver vil være å videreutvikle samarbeidet med ekstern eiendomsforvalter og lede eget team med erfarne eiendoms- og tekniske sjefer.

Ledererfaring, fortrinnsvis fra forvaltningsmiljøer innen eiendom, alternativt fra hotell/konferanse, facility management eller retail/kjededrift er vesentlig. Kandidater er forhandlingsvante, tenker kommersielt og har utdanning på masternivå.

Vi tilbyr en fleksibel og morsom arbeidshverdag med faglige utfordringer i et godt og raust miljø. Ny direktør vil være med på å forme dagens og morgendagens kontorarbeidsplasser, og vil ha påvirkning på sosial, økonomisk og bærekraftig utvikling av Oslo som by. Se osloareal.no

Ta gjerne kontakt med KinderStiff Consulting ved Benedikte Stiff, tel. 924 45 661 eller Hild F. Kinder, tel. 478 25 625 for ytterligere informasjon.

Søk stilling

Vis flere stillinger: