Tømrere til Lofoten

Consto Nord er et datterselskap i det landsdekkende bygg- og anleggskonsernet Consto. Constos datterselskaper driver sine virksomheter på Svalbard, i Nord-Norge, Midt-Norge, Vestlandet, Sørlandet og Østlandet. Konsernet har også byggevirksomhet i Sverige gjennom datterselskapet Consto AB. Konsernet har over 1 000 ansatte i Norge og Sverige. Hovedkontor i Norge er i Tromsø, hovedkontor i Sverige er i Karlstad. Se vår hjemmeside for mer informasjon www.consto.no.

FirmaConsto Nord
FylkeTroms og Finnmark, Nordland
StedSvolvær, Harstad
Søknadsfrist20.03.2020

Vi søker tømrere til byggeprosjekter i Lofoten, der vi har flere store pågående prosjekter.

For tiden bygger vi Kabelvåg skole og barnehage i Vågan kommune som skal ferdigstilles sommeren 2021. Totalt utgjør hele bygningsmassen 9 348 kvadratmeter. Vi har også inngått kontrakt med Thon Hotellbygg og bygger Thon Hotel Svolvær som er plassert på kaikanten i sentrum av Svolvær. Bygget blir på drøye 11 000 kvadratmeter fordelt på syv etasjer.

Her er det flere gode muligheter for deg som ønsker å bli en del av Consto sitt team.

Arbeidsoppgaver

For mer informasjon om arbeidsoppgaver, ta kontakt med:

Ståle Sæther – personalsjef Consto Nord AS

Kvalifikasjoner

Fagbrev

Erfaring fra produksjon på større byggeprosjekter

Manglende formell utdannelse kan kompenseres med allsidig erfaring fra yrket

Gjerne erfaring som bas, men ikke et krav

Personlige egenskaper

Vi ser etter deg som er strukturert og har stå på vilje. Du må kunne jobbe selvstendig så vel som i team. Evne til å ivareta et godt arbeidsmiljø i en hektisk hverdag. Vi verdsetter medarbeidere med kunnskap, erfaring, initiativ og energi.

Vi tilbyr

Spennende og utfordrende arbeidsoppgaver i et godt faglig og utviklende miljø. Hos oss får du en morsom og spennende hverdag med ryddige arbeidsforhold. Vi tilbyr konkurransedyktige betingelser, gode pensjons- og forsikringsordninger.

Kontaktinformasjon

Ståle Sæther

Personalsjef

95473511

Søk her

Vis flere stillinger: