Gruppeleder Byggesak og eiendomsrådgivning

Sweco former fremtidens byer og samfunn

Vi skaper bærekraftige bygg og effektiv infrastruktur. Sweco er Europas ledende rådgivende ingeniørselskap. Vi er over 16 000 medarbeidere i Nord-Europa og gjennomfører årlig prosjekter i 70 land over hele verden.

FirmaSweco Norge
FylkeVestland
StedBergen
Søknadsfrist01.03.2020

I Sweco møter du dyktige kolleger som setter pris på meningene dine. Sammen jobber dere på spennende og utfordrende prosjekter som skaper framtidens Norge. Jobben vår er å sørge for at dagens og morgendagens samfunn kan tilby alt det innbyggerne forventer; rent vann, varme boliger, effektiv transport og moderne sykehus. For å lykkes med det, må vi ha et tett samarbeid med kundene. Derfor er den typiske Sweco-medarbeideren en person som alltid er tilgjengelig, kompetent og engasjert i kundenes prosjekter.

I Bergen bygger vi Vestlandets mest respekterte PA-miljø. Sammen gjennomfører vi noen av landets mest spennende og inspirerende prosjekter som skaper fremtidens Norge.

Hos oss gjør du en forskjell. I Sweco Bergen blir du en del av et inkluderende arbeidsmiljø med hyggelige og dyktige kolleger. Vi har stor bredde i prosjektporteføljen, og du blir en viktig ressurs for å skape kreative, bærekraftige og gode forretningsmessige løsninger i noen av Vestlandets største prosjekter. Du får sjansen til å påvirke fagmiljøet innen prosjektadministrasjon, og utvikle gode kunderelasjoner. Sweco Bergen er et lokomotiv innen digitalisering, og PA-avdelingen er sentral i denne ambisjonen. Vårt mål er også å være i front på prosjekteierskap, prosjektledelse, prosjekteringsledelse, byggeledelse, byggesak og eiendomsutvikling.

Hos oss vil du utvikle deg. Som leder gir du teamet ditt en klar opplevelse av retning, og bidrar til å lede dem mot målene. Du er en person som handler på eget initiativ og liker å få ting til å skje. Du er god til å planlegge og flink til å prioritere. Du er genuint interessert i mennesker, og legger til rette for utvikling av dine medarbeidere, både personlig og faglig. Du vil lede et anerkjent team av dyktige jurister som alle har solid fagkompetanse og erfaring, og også et solid omdømme i markedet.

Dine arbeidsoppgaver

  • Personal- og resultatansvar for hele gruppen.
  • Utvikle enheten i samsvar med markedet og i tråd med Sweco sin strategi og vekstambisjon.
  • Tilrettelegge for faglig og personlig utvikling av gruppens medarbeidere.
  • Oppfølging av gruppens portefølje av prosjekter og leveranser.
  • Kundeoppfølging, markeds- og tilbudsarbeid.
  • Aktivt bidra i avdelingens lederteam og som kulturbygger i avdelingen for øvrig.
  • Sikre at Swecos kvalitetssystem sweco@work er implementert i gruppen og at Sweco sin prosjektmodell følges i prosjektene.

Dette kan du

  • Du har relevant utdanning, fortrinnsvis på masternivå. Relevant erfaring kan kompensere for manglende teknisk utdanning.
  • Det er en fordel om du har utdannelse innen rettsvitenskap.
  • Du har erfaring med Plan- og bygningsloven og beslektede regelverk.
  • Du kan vise til gode resultater, som lønnsom vekst, medarbeiderutvikling, kundetilfredshet, prosjektleveranser.
  • Du har nettverk innenfor bransjen og grunnleggende forretningsforståelse.

Kontaktpersoner:

Svein Rune Ellingsen

Avdelingsleder

+47 926 67 282

svein.ellingsen@sweco.no

Søk stilling

Vis flere stillinger: