Elektroingeniør for avdeling Bygninger i Bergen

COWI er et av Norges ledende rådgivende ingeniørselskap med over 1100 medarbeidere. Vi har kompetanse i verdensklasse innen teknikk, miljø og samfunnsplanlegging, basert på markedsområdene bygninger, industri og energi, miljø og samfunn, samferdsel og vann.

FirmaCOWI
FylkeVestland
StedBergen
Søknadsfrist15.03.2020

Vil du jobbe med spennende prosjekter i en bedrift med et fremtidsrettet fokus? Kan du prosjektere elektrotekniske anlegg? Og er du glad i å ta initiativ og ansvar? Da kan dette være det neste skrittet i din karriere!

BLI EN DEL AV VÅR AVDELING BYGNINGER SØR-VEST

COWI er et internasjonalt rådgivende ingeniørselskap med rundt 1200 medarbeidere i Norge. I Avdeling Bygninger Sør-Vest vil du bli en del av et team bestående av rundt 90 medarbeidere fordelt på seks seksjoner i Bergen, Haugesund, Stavanger og Kristiansand. Vi har kompetanse i verdensklasse og samarbeider tett med øvrige fagmiljøer i COWI for å levere morgendagens løsninger på blant annet sykehus, flyplasser og smarte, miljøvennlige bygg.

Vår seksjon for tekniske fag i Bergen består i dag av 31 rådgivere innen VVS og elektro. Vi har en god miks av erfaring både i antall år og bakgrunn, og våre medarbeidere trives godt og blir tatt godt vare på. På prosjekter deltar vi helt fra tidligfase planlegging sammen med arkitekt/kunde til prosjektering og oppfølging i byggefasen. Vi har et stabilt og godt arbeidsmiljø, med muligheter for sosiale og sportslige aktiviteter både gjennom seksjonen og bedriftslaget.

UTVIKLE DIN KOMPETANSE I ET DYKTIG FAGMILJØ

I denne stillingen blir du en del av vårt globale team av eksperter, og du arbeider i tett samarbeid med kollegaene dine og seksjonsleder. Din hovedoppgave i teamet vårt vil være elektroteknisk prosjektering innen bygg, anlegg og samferdsel.

Til daglig vil du i tillegg utføre følgende arbeidsoppgaver:

  • Modellering og beskrivelse av elektrotekniske installasjoner
  • Møter med kunder, installatører og entreprenører

Vi jobber på mange spennende prosjekter, både nasjonalt og lokalt. Typiske prosjekter vil kunne være kontorbygg, rehabilitering av gamle bygg og nybygg. For deg som er villig til å reise litt er det også muligheter for å delta på prosjekter over hele landet.

DINE FERDIGHETER. VÅRT TEAM. SAMMEN UTFORMER VI FREMTIDEN

Dine ferdigheter er nøkkelen til vår suksess. Vi arbeider på tvers av grenser og innen forskjellige fagfelt hvor vi deler kunnskap og bygger opp sterke relasjoner med kunder og kolleger. Du bidrar med din ekspertise samtidig som du får mulighet til å lære av de beste.

For å lykkes i denne stillingen mener vi du bør ha lyst til å ta ansvar og ta på deg større oppgaver, kunne sette deg fort inn i prosjekter og oppgaver, samt ha basiskunnskap om – og forståelse av – digitalisering og IT verktøy.

Du bør dessuten ha følgende ferdigheter:

  • Du har en bachelor eller en mastergrad innen elkraft
  • Du har 2-5 års relevant erfaring fra bransjen, praktisk bakgrunn innen elektro kan kompensere for manglende bransjeerfaring.
  • Du snakker og skriver flytende norsk
  • Du har gode kommunikasjonsevner, både muntlig og skriftlig
  • Kjennskap til Revit, Solibri, Febdok og eventuelt lysberegningsprogrammer er en fordel
  • Interesse for elektrifiseringen av Norge, fornybar energi, smartgrid og energiplanlegging teller positivt

COWI SOM ARBEIDSPLASS

COWI tilbyr en dynamisk og spennende arbeidsplass med gode faglige utviklingsmuligheter. Vi har et sterkt og tverrfaglig miljø som setter høye krav til kompetanse og faglig integritet.

  • Hos oss får du i stor grad påvirke egne arbeidsoppgaver og prosjekter.
  • Hos oss får du gode muligheter til kompetanseheving og egenutvikling gjennom prosjekter, kurs og mentorordninger.
  • Arbeidsmiljø er viktig for oss, vi stiller opp for hverandre, er rause og støtter hverandre. Vi har et godt arbeidsmiljø som vi verdsetter høyt, noe som også gjenspeiles i medarbeiderundersøkelser.
  • Ledelse og ledelsestrening er et av COWIs fire satsingsområder. Vi jobber derfor systematisk med å utvikle lederferdigheter hos linjeledere og prosjektledere, slik at hver enkelt medarbeider skal oppleve sine ledere som en positiv drivkraft til eget engasjement, utvikling og prestasjoner.
  • Vi tilbyr konkurransedyktige betingelser, gode pensjons- og forsikringsordninger, og fleksibel arbeidstid.

HAR DU SPØRSMÅL?

Da kan du ringe Ole Johnny Sølberg (Seksjonsleder og Ass. Vice President) på telefon +47 410 47 522.

Vi ser gjerne at du sender inn CV og søknadsbrev så snart som mulig siden rekrutteringsprosessen allerede er i gang.

Søk stilling

Vis flere stillinger: