Anleggsleder

I NCC er vi dristige nok til å tro at vi kan forandre verden til det bedre. En jobb hos oss krever at du bidrar til smarte løsninger, har gode samarbeidsevner og kan håndtere en rekke ulike utfordringer. Vi liker å se våre medarbeidere vokse og vi tror at man gjør det best i et kompetent og støttende miljø. Om du vil være med å bygge en bedre og mer bærekraftig fremtid er du velkommen til oss!

FirmaNCC - Nordic Road Services
FylkeViken
StedHønefoss
Søknadsfrist28.02.2020

Nordic Road Services AS, Område Sør søker ny etter anleggsleder til vår driftskontrakt 0602 Ringerikge 2020 - 2023. Kontrakten omfatter 18,91 km Riksveg, 530,4 km fylkesveg og 61,2 km gang-/ sykkelveg i Modum, Krødsherad, Sigdal, Ringertike, Hole, Lier, Øvre Eiker og Jevnaker.

Anleggsleder

Vi ser etter riktig person til å lede og administrere vedlikeholdsarbeider på riks- og fylkesveges i området. En stilling som anleggsleder i NCC består av en rekke varierte arbeidsoppgaver. Du vil være ansvarlig for å ivareta den daglige driften av kontraktens anleggs- og vedlikeholdsarbeid, og stillingen krever fast deltagelse på byggemøter. Du skal sikre optimal bruk av eksterne og interne ressurser, og du vil også ha anvar for oppfølging mot byggherre og UE. Vi ser etter en selvstendig og intiativrik person, som er vant til å kommunisere og har gode samarbeidsevner. Du er kostnadsorientert og har budsjett- og økonomiforståelse, og behersker bruk av relevante IT-verktøy.

Som anleggsleder ønsker vi også at du har:

  • Erfaring med drift og vedlikehold av vei og mindre anleggsprosjekter
  • Erfaring med SVV prosesskoder
  • Teknisk fagskole eller høyere utdanning. Bransjeerfaring kan kompensere for manglende utdanning.

Vi tilbyr konkurransedyktige betingelser og et dynamisk miljø. NCC gir gode muligheter for egenutvikling og verdsetter medarbeidere som tar intiativ og viser ansvar.

For nærmere opplysninger om stillingen, se kontaktopplysninger. Søknad med CV sendes vårt elektroniske søknadssystem.

Søknadsfrist: 28. februar 2020

Nordic Road Services A/S er heleid datterselskap av NCC som er ett av Nordens ledende selskaper innen bygg og anlegg, infrastruktur og eiendomsutvikling med en årlig omsetning på SEK 58 milliarder og ca. 15.500 ansatte i 2019. NCC er børsnotert på Nasdaq Stockholm.

Søk her

Kontaktpersoner:

Haakon Skretteberg

Områdesjef

+47 932 42 026

Geir Kristiansen

Produksjonsleder

+47 40 76 20 12

Vis flere stillinger: