Nyutdannede ingeniører

JM er en av Nordens ledende prosjektutviklere av boliger og boligområder. Virksomheten er fokusert på nyproduksjon av boliger med attraktiv beliggenhet i ekspansive storbyområder og universitetsbyer i Norge, Sverige og Finland. Konsernet omsetter for 16 milliarder svenske kroner og har ca. 2 600 medarbeidere.

Virksomheten i Norge drives gjennom JM Norge AS, som er en av Norges største boligutviklere. I tillegg til utvikling av boliger i egenregi, har JM både i Norge og Sverige en betydelig entreprenørvirksomhet for eksterne oppdragsgivere. JM har for fjerde gang på fem år markedets mest fornøyde boligkunder iht. Prognosesenterets årlige kundemålinger.

FirmaJM Norge
FylkeOslo, Vestland, Viken
StedOslo, Drammen, Bergen
Søknadsfrist15.03.2020

Fremtidens prosjektledere - Velkommen inn!

Vi søker nyutdannede ingeniører i Oslo, Drammen og Bergen

Vi søker deg som er nyutdannet ingeniør fra høyskole eller fagskole, og som vil vokse inn i en utviklende lederrolle som prosjektleder i vår produksjon. Du er velkommen inn i en åpen organisasjon med mange utviklingsmuligheter, karriereveier og spennende utfordringer. Denne gangen søker vi til stillinger i Oslo, Bergen og Tønsberg (arbeidssted Drammen).

Skriv historie med oss

Vår visjon er å bygge fundamentet for et bedre liv. Det vi bygger i dag skal stå i minst 100 år, og som samfunnsbygger tar vi både økonomisk, sosialt, etisk og miljømessig ansvar. Som første byggeselskap i Norden miljømerker vi alle kommende prosjekter med Svanen.
I JM får du mulighet til å sette ditt preg på boliger og boligområdet fra grunnen av.

Riktige mennesker - riktige forutsetninger

Sammen med deg utarbeider vi en individuell introduksjons- og utviklingsplan basert på din erfaring og utdanning. Du vil begynne som prosjektingeniør og arbeide sammen med erfarne kollegaer, og får mulighet til å gradvis vokse i stillingen og ta større ansvar.

ARBEIDSOPPGAVER

Du vil inngå i arbeidsledelsen ute på et av prosjektene våre. Du lærer å planlegge og lede arbeidet for et arbeidslag og underentreprenører, og sørger for at de får en sikker arbeidsplass og de rette forutsetningene. Hos oss blir du en viktig del i det pågående utviklingsarbeidet av produksjonsprosessen vår.

KVALIFIKASJONER

Vi søker deg som har ingeniørutdanning innen bygg fra fagskole eller høyskole. Har du opparbeidet relevant erfaring fra nybyggproduksjon gjennom studietiden er det en fordel. Førerkort klasse B er ønskelig. For å lykkes i rollen, tror vi du kommuniserer godt, har sosial kompetanse og lett for å knytte kontakter. Du uttrykker deg godt både muntlig og skriftlig, arbeider strukturert og trives med å arbeide mot tydelige mål.

For oss er det en selvfølge at du deler kjerneverdiene våre: kvalitet, pålitelighet, langsiktighet, engasjement, lydhørhet og stilfølelse.

KONTAKT

Har du spørsmål, er du velkommen til å kontakte HR-sjef Anine Ruud Olsen, mail: anine.olsen@jm.no

Velkommen inn!

Søknadsfrist: 15. mars 2020

Søk stilling

Vis flere stillinger: