Arbeidsleder

JM er en av Nordens ledende prosjektutviklere av boliger og boligområder. Virksomheten er fokusert på nyproduksjon av boliger med attraktiv beliggenhet i ekspansive storbyområder og universitetsbyer i Norge, Sverige og Finland. Konsernet omsetter for 16 milliarder svenske kroner og har ca. 2 600 medarbeidere.

Virksomheten i Norge drives gjennom JM Norge AS, som er en av Norges største boligutviklere. I tillegg til utvikling av boliger i egenregi, har JM både i Norge og Sverige en betydelig entreprenørvirksomhet for eksterne oppdragsgivere. JM har for fjerde gang på fem år markedets mest fornøyde boligkunder iht. Prognosesenterets årlige kundemålinger.

FirmaJM Norge
FylkeViken, Oslo
StedLysaker
Søknadsfrist08.03.2020

I JM er du med og driver utviklingen fremover, og sammen bygger vi fremtidens samfunn.

Vi søker en arbeidsleder for oppfølging av egne håndverkere og underentreprenører ved våre byggeplasser i Oslo og Akershus.

​I samarbeid med anleggsleder vil du være ansvarlig for å lede arbeider for egne håndverkere, og koordinere underentreprenørenes aktiviteter på byggeplassene.
Sammen sørger dere for å levere feilfrie boliger til våre kunder.

Ønskede kvalifikasjoner

  • Relevant erfaring fra byggeplassledelse er et krav.
  • Utdanning innen byggfag eller tekniske fag med fagbrev, mesterbrev eller teknisk fagskole er en fordel, men relevant erfaring kan kompensere for manglende formell utdannelse.
  • Du har grunnleggende datakunnskap og behersker programmene i MS Office.
  • Du kommuniserer godt både skriftlig og muntlig.
  • Du har gode lederegenskaper og god teamforståelse. Du jobber selvstendig og evner å skape resultater i samarbeid med andre.
  • Du er ryddig, strukturert og har en tydelig arbeidsform.
  • Du har fokus på HMS og leveranser av høy kvalitet.
  • Du er punktlig og samvittighetsfull som gjør deg forutsigbar og trygg i ditt samarbeid med kunder, leverandører og kollegaer.

For oss i JM er det viktig at du kan ta eierskap til våre kjerneverdier: langsiktighet, engasjement, kvalitet, stilfølelse, lydhørhet og pålitelighet.

Vi tilbyr

  • Et kompetent fagmiljø i et selskap med sunn økonomi.
  • Hyggelige kollegaer i et sosialt og uformelt arbeidsmiljø.
  • Konkurransedyktige betingelser.
  • Gode pensjons- og forsikringsordninger.

I JM fokuserer vi på langsiktighet og bærekraft. Boligene og nabolagene skal stå i mange generasjoner, og ta hensyn til både miljøet og menneskene som skal bo og oppholde seg der.
I JM handler langsiktighet også om våre ansatte. VI er stolte over å ha en raus holdning der vi hjelper hverandre. Hos oss skal du kunne prestere, gjøre karriere og få utfordrende oppgaver, slik at du blir lenge og skriver historie med oss.

Sammen endrer vi bransjen og bygger fremtidens samfunn.

Kontakt

For spørsmål om stillingen, kontakt IFO v/Erik Løftingsbakken på tlf 908 55 918 eller mail erik.loeftingsbakken@ifo.no

Søknadsfrist 8. mars 2020

Velkommen til å skrive historie med oss!

Søk stilling

Vis flere stillinger: