Asbjørn Svaland, daglig leder i To8 Eiendom AS (t.v.) og Tom J. Dahl, forhandlerdirektør i BoligPartner AS. Foto: BoligPartner

Ny BoligPartner-forhandler på Sørlandet

BoligPartner har inngått forhandleravtale med To8 Eiendom AS i Kristiansand.

– Gjennom prosessen med å finne en ny samarbeidspartner på Sørlandet, var det flere selskaper som ville bli BoligPartner-forhandlere. Valget falt på brødrene Svaland og To8 Eiendom AS. De har solid kompetanse, et stort nettverk og har dessuten med seg 15-20 prosjekter inn i samarbeidet med BoligPartner. Med disse på laget har vi både grunnlaget og en felles ambisjon om å ta ut potensialet i Agder, sier forhandlerdirektør Tom J. Dahl i BoligPartner AS i en pressemelding.

– Vi ser veldig frem til dette samarbeidet. BoligPartners konsept passer oss veldig godt. Da kan vi fortsatt kunne være en liten og effektiv administrasjon på Sørlandet, samtidig som vi har alle nødvendige tjenester og ressurser tilgjengelig hos hovedkontoret til BoligPartner på Hamar, sier Asbjørn Svaland, daglig leder i To8 Eiendom AS.

Brødrene Øystein og Asbjørn Svaland står bak selskapet To8 Eiendom AS. Øystein Svaland er utdannet tømrer og byggmester med 15 års erfaring fra byggebransjen, og har i tillegg utdannelse som takstmann. Asbjørn Svaland er utdannet diplomøkonom fra BI og statsautorisert eiendomsmegler. Han har 20 års erfaring fra eiendomsbransjen, hovedsakelig innenfor prosjektmegling, akkvisisjon, regulering og utvikling av tomtefelt til blant annet boligformål.