Must Build - Digital samhandlingsleder 2020 (sommerjobb)

Multiconsult er et norsk kraftsenter med internasjonalt nedslagsfelt innen prosjektering og rådgivning. Gjennom flere kontorer i Norge og internasjonalt benytter vi 100 års erfaring til å skape ny historie. For oss handler muliggjøring om erfaring, rett kompetanse og riktig kompetansesammensetning blant våre nærmere 3000 medarbeidere.

Multiconsult er notert på Oslo Børs og opererer innenfor følgende syv forretningsområder: Bygg & Eiendom, Industri, Olje & Gass, Samferdsel, Fornybar Energi, Vann & Miljø og By & Samfunn.

FirmaMulticonsult
FylkeOslo
Søknadsfrist23.02.2020

Sommeren 2020 tilbyr Multiconsult et utfordrende sommerprosjekt for deg med høy fagkompetanse, som også liker å jobbe i tverrfaglige team for å løse utfordrende prosjekter. Must Build er sommerprogrammet for alle fagene som er involvert i et reelt byggeprosjekt. Dette inkluderer alt fra arkitekter, ventilasjonsteknikere, digitale samhandlingsledere til økonomer og prosjekteringsledere.

I Must Build vil en gruppe studenter med ulik bakgrunn få mulighet til å jobbe med et spennende og reelt case innenfor bygg- og eiendomsbransjen. Det legges opp til at studentteamet skal være tverrfaglig og selvstendig der deres egen planlegging og prosjektering er nøkkelen til suksessfull gjennomføring av prosjektet. Her må hver enkelt student benytte sin faglige kompetanse, samt samarbeide med andre fagfelt for å levere fremtidens løsninger for fremtidens byggeprosjekter.

Multiconsult er ute etter morgendagens ledere, og studenter med sterk interesse og nysgjerrighet for å utvikle fremtidens byggkonsepter. Som Digital samhandlingsleder for Must Build vil du få ansvar for
å koordinere teknologibruken i Must Build mot det definerte resultatmålet. Du vil få stor påvirkningskraft for å sette premisser for og finne løsninger for den digitale samhandlingen i gruppen.

Oppgavene består i å lede en prosess hvor gruppen velger hvilke verktøy de skal bruke i sitt arbeid, og sette opp og forvalte disse verktøyene på en hensiktsmessig måte for prosjektet, slik at gruppen kan jobbe effektivt og med god kvalitet. Stillingen innebærer også å orientere seg rundt, og evt anvende, alternative eller utradisjonelle teknologier for prosjektering og digital dataflyt/BIM-koordinering
innenfor blant annet Parametrisk Design.

Studenten får en veileder og skal samarbeide tett med våre fagmiljøer. Arbeidet utføres på vårt hovedkontor i Oslo.

Stillingen vil knyttes til «Store Oppdrag», som er selskapets kompetansesenter for ledelse og styring av prosjekteringsoppdrag, herunder også samhandling og teknologibruk i modellbasert prosjektering.

Gjennom Must Build vil du få utfordret deg faglig, både individuelt og i team. Du vil få god innsikt i vår arbeidshverdag og et godt fag- og arbeidsmiljø. Must tilbyr også et sosialt program gjennom sommeren hvor du vil bli kjent med en rekke andre studenter med annen fagbakgrunn.

Søknaden skal inneholde en beskrivelse av studentens motivasjon, kvalifikasjoner og en begrunnelse for hvorfor akkurat du er rett kandidat.

Årets mest spennende sommerjobb?

Kvalifikasjoner

  • Under utdanning på høyskole eller universitet, både bachelor- og masterstudenter er aktuelle
  • Vi søker fortrinnsvis studenter som i 2019 starter på siste året av sin utdanning

Personlige egenskaper:

  • Sterk interesse for innovativ teknologibruk, og grunnleggende forståelse av ulike modellbaserte prosjekteringsverktøy og assosierte teknologier.
  • Faglig engasjert med interesse for rådgiverbransjen
  • Gode kommunikasjons- og samarbeidsegenskaper
  • Selvstendig og ansvarsbevisst
  • Strukturert og pliktoppfyllendeng
  • Resultat- og løsningsorientert med fokus på gode leveranser
  • Gode analytiske ferdigheter
  • God muntlig og skriftlig fremstillingsevne på norsk/nordisk språk
  • Lederegenskaper

Vi tilbyr

  • En unik mulighet til å bli kjent med et av Norges mest anerkjente rådgivermiljøer
  • Et meget godt arbeidsmiljø preget av kompetente og engasjerte medarbeidere
  • Utfordrende og interessante arbeidsoppgaver i et dynamisk miljø
  • Mulighet for personlig og faglig utvikling
  • Et regionalt nettverk av nyansatte på tvers av fagfelt
  • Konkurransedyktige betingelser
  • En ekspansiv bedrift kjennetegnet av et sterkt merkenavn og et multifaglig miljø

For ytterligere informasjon om stillingen, vennligst ta kontakt med Carl Petter Lehne, E-post: carl.petter.lehne@multiconsult.no

Søk her

Vis flere stillinger: